Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

skivakantie loopt fout

Een vijftiger uit België heeft in
een Italiaans ziekenhuis 3 dagen in coma gelegen na een
uit de hand gelopen ruzie.
june
Drie Belgische toeristen gingen zaterdag na een stevige namiddag drinken terug naar hun appartement in het Italiaanse skigebied Wolkenstein. Maar daar is het om nog onduidelijke redenen tot een zware ruzie gekomen
toen de politie vlak na de vechtpartij ter plaatse kwam, zou de 27-jarige dader - een medereiziger van het slachtoffer - tot tweemaal toe geprobeerd hebben om weg te vluchten via het balkon. Daarbij zou hij zich ook heel agressief gedragen hebben tegenover de ordediensten: ?Mocht ik een geweer bij me hebben, zou ik jullie neerschieten?, zou hij geroepen hebben. Volgens de politie was een ongepaste opmerking over diens vriendin de aanleiding van de zware ruzie.
Intussen zit de 27-jarige Belg al enkele dagen in een Italiaanse cel. Het Openbaar Ministerie heeft een onderzoek ingesteld naar poging tot doodslag en weerspannigheid tegenover de politie. Toen de man woensdag voor de rechter moest verschijnen, hield hij op advies van zijn advocaat Nicola Nettis de lippen stijf op elkaar.
Zijn advocaat ontkent alvast dat de wonde in de nek het gevolg is van de val. Nu het slachtoffer bovendien uit de coma is, kan er volgens Nettis geen sprake meer zijn van poging tot doodslag, maar enkel nog van een aanval. De 27-jarige verdachte moet voorlopig nog in de cel blijven, omdat hij mogelijk zou kunnen wegvluchten of bewijsmateriaal vernietigen.
om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.

drinkwater
crisis

june
Vanaf 1 februari krijgen de inwoners van Kaapstad een nieuwe regel opgelegd: voortaan mogen ze maximaal 50 liter water per dag consumeren. Dat is een gevolg van de grote waterschaarste die in Zuid-Afrika heerst. In de miljoenenstad is de spanning te snijden omdat de kans bestaat dat er binnenkort geen druppel meer uit de kraan komt. Nu al wordt er gevochten als winkels worden bevoorraad met nieuwe ladingen water.
De inwoners van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad hebben al zo?n drie jaar te kampen met uitzonderlijke droogte. Als het niet snel begint te regenen, dreigt de kraan helemaal dicht te gaan tegen midden april. Het was al verboden om auto?s te wassen met drinkbaar water, tuinen te besproeien of privézwembaden te vullen. Maar nu worden regels nog strenger: in plaats van 87 liter per persoon per dag, moet het waterverbruik beperkt worden tot maximaal 50 liter per dag. En dat zorgt voor chaos.De inwoners van de Zuid-Afrikaanse hoofdstad hebben al zo?n drie jaar te kampen met uitzonderlijke droogte. Als het niet snel begint te regenen, dreigt de kraan helemaal dicht te gaan tegen midden april. Het was al verboden om auto?s te wassen met drinkbaar water, tuinen te besproeien of privézwembaden te vullen. Maar nu worden regels nog strenger: in plaats van 87 liter per persoon per dag, moet het waterverbruik beperkt worden tot maximaal 50 liter per dag. En dat zorgt voor chaos.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

heidi overleed aan zware klap

june
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.