hier kan u reclame zetten kijk op onze website

ALLEEN BIJ C1000
1+1 GRATIS!

deze reclame is niet goed gekeurd voor minder jarige lezers

Het weer
40 graden in sauna
wilt u meer weten dan heeft u pech dit is de laatste krant van Jordy en Rens

ufo valt witte huis aan

Het witte huis was gisteren aangevallen door aliens, Obama kon zich niet verzetten.
Jordy en Rens
De aliens kwamen met 1 groot ruimte schip. Er zaten maar liefst 2 aliens in dat ruimteschip. De een hete Kang en de ander Kodos.
Toen de aliens alle bewakers hadden opgegeten hadden ze nog zin in een desert. Ze liepen door het witte huis en zagen Obama. Ze dachten mmm. lekker chocolade pudding. Toen ze obama op hadden gegeten gingen ze naar de ufo. Maar de politie was ze aan het opwachten, ze schoten naar het hoofd maar de aliens aten de kogels op. De politie vluchtte weg en waarschuwde het leger.
Het leger kwam met een tank, maar de tank schoot mis en rakte het witte huis. BOEEEEEM!!!!!!
De tank rakte toen de ufo, de aliens werden boos en aten de tank op.
Toen sprongen Rens en Jordy uit een heli en schoten ze van achter neer.
Toen kon het leger ze oppakken en naar area 51 brengen om ze te onderzoeken. De nieuwe president word morgen gekozen.
En het witte huis word alweer opgebouwd.
En wat de aliens betreft Zijn veilig.

Wand op aria 51 worden ze goed bewaakt, ze zegen niet veel over wat er gebeurd wand het is geheim wat er op aria 51 gebeurd. Ze zegen wel tot de aliens nog leven en ze hebben ze ondervraagd, ze zijden alleen tot ze van de planeet slijmtunes komen met een ruimte schip dat drie keer groter is dan een normaal ruimte schip. Het ruimte schip wouden de weeten schappers graag onder zoeken maar het is vernietigd
De wetenschappers hebben de restje van de ufo op area 51 liggen, ze gaan proberen om de ufo aftebreken en opnieuw op te bouwen. Als dat lukt dan kunnen ze proberen om met een paar astronauten naar de planeet te vliegen. Dan weten we teminste wat er op andere planeten gebeurd en dan zijn we weer een stapje verder met de wetenschap.

wietplantage ondekt onder C1000

Jordy en Rens
Gister avond is er een wietplantage ondekt onder de C1000 in stramproy. De wietplantage telt 2000 planten en niemand weet van wie die is.

Rene Puts (eigenaar C1000) is opgepakt voor ondervraging, en weet ook niet van wie de wiet plantage is. Eén uur later is er een huiszoeking gedaan bij Rene Puts en is er nog een plantage gevonden op de zolder. Hij bleikt dat ook weer te ondkenen en zegt dat hij er niets van weet. De C1000 is gesloten voor onderzoek te verichten. Vanochtend rond vijf uur is er ook nog een plantage ondekt op de wietweg, de plantage telt 1000 planten, en nog nodige apratuur om wiet te planten. Alles is opgeruimt en vernietigd. De vuilniswagen is die dag drie keer wiet moeten kommen opruimen. Ze weten nu wel hoe al die jongeren aan al die druks komen. Eerder dat jaar werd er al een bloow en drank verbod gekomen. Want de aantal ongeluken liepen op omdat steeds meer kinderen dronken, hay of stoned op de bromers of scooters reden.
dit zijn de aliens
Toen kwamen ze der pas achter tot er een tunnel was gegraven naar de bank en de kluis open is gekraakt, en al het geld is gestolen ook zijn de pinautomaten leeg gehaald. De bank vind het raar tot het alarm niet is afgegaan en tot ze niet op kamera stonden. Maar na onderzoek bleek tot de kamera's en het alarm waren uitgeschakeld. De politie vind het raar waarom de c1000 niets heeft gemerkt van de wiet plantage of de tunnel naar de bank, en of ze niets gehoord hadden.
De politie is op zoek naar een verband van de drie wiet plantages. een is Rene Puts maar die heefd niks met de plantage op de wiet weg te maken. de tweede is tot de eigenaar van het huis op de wietweg al een week vemist is. De derde is tot de drie plantages in een driehoek lichen en ze gaan onder zoeken wat het midelpunt is. En gaan het daar ook onderzoeken. Het middel punt van de drie punten is de plek waar al de hangjongeren zitten en ze worden onmidelijk opgepakt en worden ondervraagd en wad blijkt tot de plantages van hun waren.

Dwergapensoort ontdekt

belga/gb
Biologen hebben in de Indonesische jungle een nieuwe apensoort met kogelogen en grote oren ontdekt, zo heeft de Universiteit van Frankfurt bekendgemaakt. Het betreft een nieuwe soort van de koboldmaki's die een beetje op knuffeldieren gelijken en die de naam Tarsius wallacei meekregen, naar de Britse natuurvorser Alfred Russel Wallace (1823-1913) . De koboldmaki's zijn maar twaalf centimeter groot en behoren tot de kleinste apen van Azië.

Braziliaanse politie zet tanks in tegen drugsdealers

reuters
De Braziliaanse militaire politie heeft zes tanks ingezet in een favela in het noorden van Rio de Janeiro. De politie levert nu al voor de vijfde dag op rij strijd met de drugshandelaars. De afgelopen dagen kwamen daarbij al 23 mensen om het leven. "Er zijn tanks op straat en de mensen zoeken bescherming", aldus een journaliste van het Franse persbureau AFP. Het is de eerste keer dat militaire voertuigen van dit kaliber, uitgerust met een mitrailleur, worden ingezet sinds de oprichting van de politie-eenheid UPP in 2007. Het doel van de eenheid is om de vrede te herstellen in de favelas die grotendeels gecontroleerd worden door drugshandelaars. Volgens lokale media staat de militaire politie aan het hoofd van de operatie in de favela Vila Cruzeiro. De politie meldt dan weer dat de drugshandelaars zich gehergroepeerd hebben, nadat ze eerder werden door de UPP uit de favelas werden gedreven. (belga/gb)