pers uitgenodigd op moeder-dochter moment2/3

krant maandag 12 juni

te veel werk voor te weinig geld!

Het weer
Zonnig
Temp: 19°c
Wind: 27 km/h
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Breaking News!

Ivan Leko als nieuwe trainer bij club brugge
door Mijn Naam
"Koken, voetballen en verkopen zijn mijn hobby's!", zei Marie Elferink
De aanstelling van Ivan Leko als trainer van Club Brugge doet hier en daar wenkbrauwen fronsen. Karel Geraerts en Stijn Stijnen, die Leko kennen, snappen dat niet. De voormalige ploegmakkers van Leko nemen het op voor de Kroaat. "Hij heeft toch al iets neergezet."
Als trainer is Ivan heel gedreven en ambitieus. Hij coacht zeer actief, zowel tijdens de training als de wedstrijd. Hij zit er zeer kort op en zal nooit op een bankje wat zitten toekijken. Hij is ook niet iemand die veel overlaat aan anderen. Hij neemt zelf initiatief."

"Leko staat voor aanvallend voetbal met een goed oog voor de organisatie. Hij hecht ook veel belang aan het team. Hij houdt niet van egoïsme."

"Ik denk dat Ivan bij Club past. Als speler was hij er al heel populair en ik vind dat hij een kans verdient om het er ook als trainer te maken. Ivan krijgt een heel mooie kans die hij zelf afgedwongen heeft. Ik ben zeker pro."

De naam van Leko als nieuwe Club-coach is een verrassing van jewelste voor de buitenwereld. Geraerts: "Ik vind het gemakkelijk om kritiek te geven op de keuze van Club Brugge. Alle factoren moeten kloppen. Dat gebeurt heel vaak niet en bij Ivan kloppen ze dus wel. Dit is een volwaardige keuze."
denk dat Ivan bij Club past. Als speler was hij er al heel populair en ik vind dat hij een kans verdient om het er ook als trainer te maken. Ivan krijgt een heel mooie kans die hij zelf afgedwongen heeft. Ik ben zeker pro."

De naam van Leko als nieuwe Club-coach is een verrassing van jewelste voor de buitenwereld. Geraerts: "Ik vind het gemakkelijk om kritiek te geven op de keuze van Club Brugge. Alle factoren moeten kloppen. Dat gebeurt heel vaak niet en bij Ivan kloppen ze dus wel. Dit is een volwaardige keuze."
Ook Stijn Stijnen maakte bij Club Brugge als speler enkele mooie jaren mee met Ivan Leko. "We hebben bij Club veel plezier beleefd en mooie resultaten geboekt. Ivan lag zeer goed bij de supporters, dus op dat vlak verwondert me deze keuze al zeker niet", zegt Stijnen.

Daders aanslag Londen wilden grote vrachtwagen huren

door Mijn Naam
In de ochtend van zaterdag 3 juni probeerde een van de daders, Khuram Shazad Butt, een vrachtwagen te huren, maar hij gaf geen betalingsgegevens door, waardoor het niet lukte om het voertuig te huren, aldus Scotland Yard. Met een recent geactiveerde gsm huren ze vervolgens een witte bestelwagen van Renault, voor de periode van 17.50 uur zaterdag tot zondag 10.00 uur. Enkele uren later rijden ze met die bestelwagen in op de menigte op de London Bridge, waarbij drie mensen het leven lieten.

Daarna liepen ze met messen richting Borough Market, waar ze verschillende mensen neerstaken, waaronder een politieagent. Vijf mensen overleefden die aanval niet. Acht minuten na de eerste oproep schoot de politie de daders dood. Bij de aanslag vielen ook 48 gewonden.
Plan B
Hoofd van de antiterreureenheid van de politie Dean Haydon wijst erop dat "de gevolgen van de aanslag veel erger hadden kunnen zijn". "In dit stadium van het onderzoek lijkt het er dus op dat ze zijn overgegaan tot een plan B", zegt hij.
Marie E. neemt het roer over van haar mama
Must Have is the one stop shop voor fashion en lifestyle, waar trendy shoppers die zich uniek willen uitdrukken, vinden wat ze echt moeten hebben.
kijk zeker eens op de nieuwe site: musthaveknokke.be
Rode Duivels winnen zonder glans in Estland, maar zijn wél steviger leider in groep H
De Rode Duivels hebben gedaan wat ze moesten doen in Estland: winnen, met 0-2. Maar oogstrelend was het alweer niet in Tallinn. Het tempo lag opnieuw laag en de slordigheden waren legio. Na een blunder van de Estse doelman Aksalu kon Dries Mertens in de eerste helft voor 0-1 zorgen en na rust legde Nacer Chadli de 0-2-eindstand vast. Door het doelpuntenloos gelijkspel tussen Bosnië-Herzegovina en Griekenland zijn de Belgen steviger leider in WK-kwalificatiegroep H.

buurtfeest eindigt in prachtig moment!

artikel van journalist Louis Elferink
in het Nederlandse Amsterdam is de vrouw van de rapper Lil Kleine goed ontroerd geweest. Lil Kleine heeft haar te huwelijk gevraagd !!

"Betalen in de winkel? Dat doe ik niet graag"

De redactie
.