Sven Kums tekent contract voor vijf jaar bij Anderlecht2/3

*Sven Kums tekent contract voor vijf jaar bij Anderlecht

volgende maandag
heeft 3bei
geen school

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
2/06/2017 deze krant is medemogelek gemaakt door jafar

3BEI

door Mijn Naam

Sven Kums tekent contract voor vijf jaar bij Anderlecht

door Mijn Naam
.Anderlecht heeft zijn eerste prestigieuze transfer voor volgend seizoen afgerond. De landskampioen stelt later op de dag (15u30) immers voormalig Gouden Schoen Sven Kums officieel voor. De Brusselse club neemt de middenvelder over van het Engelse Watford, dat hem het voorbije seizoen aan het Italiaanse Udinese had uitgeleend.
De 29-jarige Kums zou een vijfjarig contract bij paars-wit ondertekenen. Hij moet er de naar Monaco vertrokken Youri Tielemans doen vergeten. Kums doorliep de jeugdreeksen bij Anderlecht, zijn vader is er nog steeds jeugdtrainer. Bij paars-wit brak hij echter nooit door en zo belandde hij achtereenvolgens bij Lierse, Kortrijk, Heerenveen en Zulte Waregem. Begin juli 2014 tekende Kums een contract bij AA Gent en daar ontbolsterde hij helemaal. Hij werd er kapitein en rechterhand van coach Hein Vanhaezebrouck, pakte in zijn eerste seizoen bij de Buffalo's meteen de landstitel en kreeg in januari 2016 de Gouden Schoen.

Eind augustus vorig jaar volgde er een transfer naar het buitenland, via Watford belandde de middenvelder in de Serie A bij Udinese. Na √©√©n seizoen Itali√ę keert Kums nu terug naar Belgi√ę. Ook zijn ex-club AA Gent wilde hem graag. De speler zelf opteerde voor Anderlecht en Champions League-voetbal.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.