Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
veel regen
Temp: 3 graden
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

KERMIS GEOPEND

Er is in Lokeren een mooie kermis geopend .
door Mijn Naam
Er is in Lokeren een mooie kermis geopend door een mevrouw Severine Decorte.Ze werkte in de gemeenteraad.Maar nu is ze de baas van bouwwerken.Ze doet het heel graag.

KATTEN DIEF GESPOT

door (GV)
In Lokeren werd vlak bij een huis in de Watersportlaan een man gezien.Hij
ontvoerde een kat

VROUW IN SHOK

Op een dag wou een vrouw haar kat eten geven.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Katten dief gespot

door (GV)
In Lokeren werd vlak bij een huis in de Watersportlaan een man gezien.Hij ontvoerde een kat.

VROUW IN SHOK.

Op een dag wou een vrouw haar kat eten geven.Opeens zag de vrouw een man.Hij pakte de kat mee.De vrouw was in shok.

NOG MEER VERMISTE KATTEN

Er waren nog een aantal andere katten vermist.De politie is nu op zoek naar de dader.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.