Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

SWbattlefront2verdrietig

Ontwikkelaars star wars battlefront 2 zijn enorm verdrietig over negatieve feedback
door Sem Claassens
De ontwikkelaars van Star Wars Battlefront 2 zijn ?enorm verdrietig? over de negatieve feedback die de game te verduren krijgt.
EA hield deze week als beloofd een Ask Me Anything-vragenreeks op Reddit waar een aantal ontwikkelaars van Star Wars Battlefront 2-ontwikkelaar Dice vragen beantwoordde over de game. Eerder deze week werd een post van EA over Star Wars Battlefront 2 de meest gehate Reddit-reactie ooit.
De uitvoerend producent, John Wasilczyk, design director Dennis Brannvall en producer Paul Keslin kregen in de subreddit van Star Wars Battlefront 2 vele vragen over onder andere de lange tijd om personages vrij te spelen en microtransacties. De kosten om Heroes te ontgrendelen in Star Wars Battlefront 2 werden onlangs al drastisch omlaag gehaald.
Dennis Brannvall gaf tijdens de Reddit AMA aan dat Dice ?enorm verdrietig is over de negatieve reactie van de Star Battlefront 2-community op Reddit. ?In feite haatten we de reactie echt enorm.? legt Brannvall uit. ?Omdat we een game wilde maken waarvan jullie zouden gaan houden.?
Zelf gelooft DICE dat het echt een ?erg leuke en mooie game? heeft gemaakt. ?We hebben echt een cool, leuk en mooi spel gemaakt, maar helaas werd dat overschaduwd door de problemen met het progressie-systeem. Maar dat lossen we op, echt waar? belooft Brannvall.

Ark: survival Evolved krijgt vervolg

door Seppe nellen
Als het aan Ark: Survival Evolved mede-creative director Jesse Rapczak ligt, krijgt de survivalgame binnen een paar jaar een vervolg.Hoewel Ark nog maar net uit Early Access is en deze maand een uitbreiding genaamd Aberration op pc, Xbox One en PS4 lanceert, denkt Rapczak dat een vervolg binnen een paar jaar nodig is. "Ik denk dat we over een jaar of twee een vervolg op Ark moeten hebben. We denken er zeker over na wanneer het de juiste tijd is hiervoor."

Rapczak maakt duidelijk dat de studio op dit moment nog niet aan een vervolg werkt. Volgens hem is het origineel echter succesvol genoeg om aan een vervolg te denken. De studio heeft "nog een aantal goede ideeën" die in het origineel verwerkt moeten worden voordat een mogelijk vervolg gemaakt kan worden.
FIFA 18
Met de release van Fifa 18 op 29 september gaat er een nieuw Fifa Ultimate Team-seizoen van start. Met nieuwe features, nieuwe ratings, maar ook oude bekenden. In Fifa 18 betreden de voetballegendes van vroeger opnieuw het veld. Welke Icons helpen jou onverslaanbaar te worden in Fifa Ultimate Team?
Waren de Icons vroeger voorbehouden aan Xbox-spelers, met de introductie van Fifa 18 kan iedereen de felbegeerde voetballegendes aan zijn team toevoegen. Elke Icon heeft drie verschillende varianten met andere ratings die gebaseerd zijn op de verschillende stadia in hun carrière. We hebben de beste voor je op een rijtje gezet.

Disney stopt met games van Marvel

Gijs Sem Seppe
Gazillion Entertainment heeft de free-to-play mmorpg Marvel Heroes ontwikkeld, die wordt omschreven als een Diablo-achtige game. Nu heeft Marvel Entertainment, eigendom van Disney, aangekondigd de samenwerking met Gazillion Entertainment stop te hebben gezet, waardoor Marvel Heroes offline gehaald wordt. Marvel laat GameSpot die zich bij de Marvel Heroes-community hebben aangesloten. We zullen jullie op de hoogte houden."

Call of Duty
WW2

door Gijs Fleuren
COD Points, de valuta voor Call of Duty: WW2 die met echt geld gekocht moet worden, is uitgesteld.COD Points hadden eigenlijk gisteren moeten lanceren in Call of Duty: WW2. Met de punten, die met echt geld van spelers gekocht moeten worden, kunnen zeldzame Supply Drops in de multiplayer en Nazi Zombies-modus verkregen worden.

COD Points verschijnen nu vanaf 21 november in de game. Iedereen die de game digitaal heeft gekocht ontvangt dan als bonus 1100 COD Points. Er werd geen reden gegeven voor het uitstel, maar mogelijk heeft het te maken met het feit dat er nog altijd server- en verbindingsproblemen in de multiplayer van Call of Duty: WW2 aanwezig zijn.