Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Het Nieuwsbald van zaterdag 17 januari 2018

Vreemde "verdwijning"

18-jarig meisje met zeldzame immuunziekte spoorloos verdwenen sinds gisteren wanneer nanny haar gisteren niet aantrof in het huis sloegen de bellen luid.
door De Redactie journalist. Aube D.
Los Angles - Madeline D. een 18-jarig meisje met een zeldzame immuunziekte is sinds gisterenmiddag rond 14u spoorloos verdwenen . Haar vepleegster Carla was achter boodschappen en toen ze terug kwam
was Madeline nergens te vinden .
Direct sloegen zij en de moeder van Madeline alarm .
"Het is niet zomaar een verdwijning het gaat hier om mijn dochter die een het bubble boy-syndroom heeft letterlijk gezegd ze is allergisch aan de wereld." spreekt moeder van Madeline D. Het achttien jarige-meisje is nog nooit buiten geweest en vult haar tijd met thuisscholing , lezen en het schrijven van boekbesprekingen .
Door haar ziekte kan ze niet naar buiten of in contact komen met andere mensen buiten haar moeder en
verpleegster Carla . Toen haar verpleegster haar kamer aantrof leeg sloeg ze meteen aan de alarmbellen .
Wat hun meteen opviel is dat er kleren en andere spullen verdwenen zijn . De algemene inlichtingen en veiligheidsdienst gaan er vanuit dat ze is weggelopen wat soms wel eens voorkomt bij tieners op die leeftijd.
" Madeline zou zoiets nooit doen , ze beseft wat er kan gebeuren als ze in aanraking komt met de 'buitenwereld' en wat de gevolgen daarvan zullen zijn" zegt moeder Madeline D.
Verpleegster en moeder hebben geen idee waar ze naar toe is gegaan .
"Haar vader en broertje stierven toen ze een baby was en met andere familieleden heeft ze geen contact ." beweert haar moeder . Madeline is ondertussen al 5 u vermist en artsen gaan van het ergste uit . "De kans dat ze nog gezond en zonder problemen rondloopt is minimaal zeker met het bubble boy-syndroom is alles in de kortste keren gebeurt , het is een zeer zeldzame en ongeneselijke ziekte en de meeste gevolgen ervan zijn dodelijk of kans op extreme hersenschade . Natuurlijk heb je uitzonderingen en zijn de gevolgen afhankelijk van de bacteriën die ze
oploopt ." spreekt Dr. Johnson van universiteit geneeskunde Oxford . FBI en Interpol zitten nu op de zaak en doen er alles aan om Madeline terug te vinden voordat de ziekte werkelijk met zijn gevolgen toeslaat , maar er is nog steeds geen enkele weg dat ze kunnen volgen . Niets leidt tot een spoor of aanwijzing waar het meisje zich schuilhoudt of wordt schuilgehouden . Bij Madeline moeten we drastische maatregelen .
" In welke toestand ze ook is het blijft mijn dochter ."

Immuunziekte-draagster weggelopen???

door De Redactie journalist Aube D.
De FBI en Interpol zijn momenteel aan het zoeken naar aanwijzingen dat Madeline zou weggelopen zijn met haar buurjongen Olly C.K (18) . niets kunnen ze nog met zekerheid bewijzen en houden het spoor dat Madeline zou ontvoerd zijn nog altijd open .
De verpleegster heeft de buurjongen rond 12u nog gezien voor zijn huis net toen ze vertrok . "Hij wist goed genoeg dat hij geen contact mocht hebben met Madeline , dat heb ik hem meerdere keren gezegd ." zegt verpleegster Carla .
Het contact tussen Olly en Madeline begon online , sinds hij naast haar woonde . Madeline was stapel op hem maar wist ook dat een relatie met hem onmogelijk was wegens haar ongeneselijke ziekte .
"Hij heeft al een paar keer contact gezocht met mijn dochter , maar hij beseft niet wat haar ziekte en de gevolgen ervan inhouden ." zegt haar moeder . Olly is sinds gisteren ook spoorloos verdwenen dus de kans is groot dat de twee "tortelduifjes" ervan door zijn gegaan , maar we sluiten niks uit . Het onderzoek in luchthavens , stations , ziekenhuizen
Madeline D. en Olly C.k
en het buurtonderzoek heeft nog niks opgebracht .
Er zijn wel betalingen gedaan met de creditcard van haar moeder die mogelijk door Madeline gemaakt zijn , maar informatie of uittreksels zijn nog niet
bekend . Er is geen spoor van de verdwenen auto van Olly .Ze hebben vermoedens dat ze met de auto onderweg zijn , maar toch heeft geen enkel tank of tolstation hun gezien de kans is maximaal groot dat ze het land al uit zijn . Door een voorsprong van 2 uur als ze rond het tijdstip vertrokken zijn dat de verpleegster het huis verliet . Het signalement heeft de wereld op z'n kop gezet ,
want er zijn maar drie dragers van de ziekte over heel de wereld inclusief Madeline hij is dus zeer zeldzaam maar ook zeer dodelijk . Niks heeft nog resultaat opgebracht , binnenkort weten we misschien meer nu het een wereld nieuws is . Ver zal ze niet geraken of degene die haar heeft meegenomen we sluiten niks uit.
Hopelijk vinden ze haar spoedig want haar uren tellen af... " Ik wil niet de enige overlevende zijn in mijn gezin eerst mijn man en zoon , niet nog eens mijn dochter ."
treurt de trieste moeder van Madeline .

Dodelijk ski-ongeval 13-jarige jongen

door De Redactie journalist. Aube D.
FRANKRIJK - In Avoriaz, een skigebied in de Franse Alpen, is een kind van 13 jaar om het leven gekomen bij een ski-ongeval. De jongen was samen met zijn broertje van(10) alleen gaan skiën buiten de piste, maar de twee vielen in een afgrond van 150 meter diep .
De hulpdiensten vonden de jongen in de nacht van zaterdag op zondag terug in de afgrond . Zijn jongere broertje raakte gewond , voor zijn broer liep het dodelijk af.

Meer volgers op sociale media dan NRA

door De Redactie journalist. Aube D.
VS - Twee weken geleden was de 18-jarige Emma Gonzalez een doodgewone scholier. Maar toen besloot een 19-jarige ex-student haar middelbare school binnen te lopen met een halfautomatisch wapen, het vuur te openen en 17 mensen dood te schieten. Twee dagen later beroerde Emma mensen wereldwijd met een passionele en krachtige speech. In geen tijd groeide de tiener uit tot één van de meest zichtbare voorvechters van de strijd tegen wapengeweld. En nu heeft ze op Twitter zelfs meer volgers dan de National Rifle Association (NRA).Meer volgers op de sociale media, het is natuurlijk een druppel op een hete plaat als het in de echte wereld niets betekent. Maar dat een 18-jarige, die zich pas vlak na de schietpartij op Twitter registreerde, nu al meer dan 745.000 volgers heeft ? terwijl de machtige wapenlobby NRA (geregistreerd in 2009) aan een slordige 566.000 volgers zit ? is voor velen een krachtig begin en vooral een erg hoopgevend teken.