spa


2/3

pa


3

pow


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Mourad en zijn .............

uitonderzoek is er gebleken dat mourad een micropenis heeft
door Melih Erdogan
.
Mourad die in opgewonden toestand een penislengte heeft van exact 8,8 centimeter, schaamt zich absoluut niet voor zijn minigeslacht. Toen Melih hem onlangs vroeg om een penis zei hij gelijk ja. . Het leven draait namelijk niet alleen om wat je aan de buitenkant ziet maar vooral om wat er zich in je hoofd en lijf afspeelt'', verklaarde Mourad zijn bemoeienis bij de publiciteitscampagne aan Melih.
Ik had een micropenis?, vertelt Mourad aan Melih, een Turkse nieuwssite. ?Hij was nog geen 7 centimeter lang, en dat tijdens een erectie.?
En dat had een enorme impact op zijn leven, zowel fysiek als mentaal. ?Het is heel zwaar voor mijn zelfvertrouwen. Toen ik naar de middelbare school ging, werd het steeds duidelijker dat ik kleiner was dan de andere jongens. Ik was een mikpunt van pesterijen, en wilde me nooit douchen na het sporten.? Ook zijn sociale leven leed eronder, alsook zijn seksleven. ?Ik durfde nooit goed
op een vrouw afstappen. Er zijn niet veel mensen die het begrijpen, dus probeer ik zelfs niet.?
Maar Mourad bleef niet bij de pakken neerzitten, en besloot zijn probleem onder handen te nemen. Of in ieder geval onder het mes. De man zocht een dokter die bereid was om een penisverlenging uit te voeren. Al blijkt zo?n operatie niet goedkoop te zijn: Mike zag zich genoodzaakt om een hypotheek op zijn huis af te sluiten om de ingreep te kunnen betalen.
.

Verkrachters opgepakt.

door Melih
3 leerlingen uit Groenendaalkregen de doodstraf voorverkrachting van en moord op een zevenjarig meisje. De vermoedelijke seriemoordenaars wordt verdacht van nog acht andere kindermoorden.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Merksem - De dood van Ble3 Ble3 riep in Europa veel protest op, omdat de overheid te weinig zou doen om dergelijke incidenten te voorkomen. Pas na een ze bleken de buurman van het meisje te zijn.
Het lichaam van het meisje werd in januari in een vuilcontainer gevonden in Merksem, ten zuiden van Kim ling. Bewoners van het gebied zeiden dat het de twaalfde keer in een jaar was dat een meisje was vermoord.
Volgens de politie is het DNA van de verkrachters op de lichamen van acht andere meisjes aangetroffen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

4WETa supercool.

door Melih
Leerlingen van 4weta zijn super cool, ze laten super veel scheetjes en spieken ook tijdens de testen