Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Regen en donker
Temp: 3°
Wind: Z8
Maandag 27 November 2017 | hln.be | Online editie

Een "gerro" op school?

Uit een steekproef blijkt dat 78% van de rokende jongeren vindt dat roken op school moet kunnen en dat het zelfs niet zo slecht zou zijn.
Door Alexis DC en Pierre DC
LONDERZEEL- Alexis en Pierre uit Londerzeel vonden het eens interessant om jongeren te gaan interviewen over roken op school. Meer dan 75% van de geïnterviewde jongeren vindt dat roken op school moet kunnen.
De twee jongens hebben hun inspiratie gevonden bij de bekende Allen Carr. Die man beweerde dat je makkelijk kon stoppen met roken als je het echt wilt, hij was zelf een kettingroker dat 60 tot 100 sigaretten per dag rookte. Alexis en Pierre wouden zelf een manier vinden om te stoppen met roken dus trokken ze rond in verschillende steden om de gedachten van de rokers te kunnen bestuderen.
"Roken is niet gezond. Dat weet iedereen, maar wat kunnen we er nu aan doen? Wij hebben met opzet de jongeren uitgekozen omdat wij geloven dat het voor hun nog iets makkelijker is om te stoppen dus kwamen we met het idee om een rokers kot te plaatsen op school. U zal nu denken, wat een slecht idee, maar we hebben er verder over nagedacht. Wij zouden dan experten inhuren om de jongeren eigenlijk te laten inzien hoe slecht het wel is. Ze weten dat het slechts is, maar waarom het eigenlijk zo slecht is, daar kon niemand op antwoorden." zei Pierre.
Alexis beweert dat je ze niet moet straffen, maar helpen. Je moet de jongeren zeker en vast niet het positieve er van laten in zien, maar ze laten inzien op een leerrijke manier wat er zo slecht aan is. Zo beweerde Pierre ook dat vanaf je uw sigaret op de grond gooit en geen nieuwe meer aansteekt ermee bent gestopt. "Vele vinden dat een belachelijke bewering, maar roken zit in je hoofd en als je de confrontatie aan gaat en stress, woede, etc... vermijdt dan zou het al in één dag mogelijk zijn om te stoppen! Gek toch, hé?"

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.