Vrouw ontsnapt op nippertje aan de dood na ernstige van op Meir Antwerpen

Postbode Gistel ontslagen wegens affaire met klant

Vrouw (65) aangehouden wegens zwartrijden met niet wettelijke taxi

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Zondag 24 December 2017 | Door auteur Meulenberg Yara, sinds 1998 | Betaalde Kersteditie

BREAKING NEWS

HLN-junk Rini De Grote bekend verslaving: 'Ja, ik bekijk mijn HLN-applicatie wel 700 maal per dag.'
door Meulenberg, Y.
GISTEL- Wie de laatste dagen de actualitiet gevolg heeft, kon niet om het nieuws heen rond de Gistelese dame. Na tientallen uren intensief ondervragen van politie bekende de vrouw.
Sterker nog, de feiten zijn harder dan eerst vermoed werd. Volgens justitie opende Rini de app 250 maal per dag. Na grondig en diepzinnig onderzoek gaf de CIA de gemiddelde waarden vrij van de frequentie van het openen van de betreffende app. Tot grote verbazing telde dit niet 250, maar gemiddeld 700 openingspogingen per dag! 'Waanzinnig en zeldzaam', aldus de CIA.
De vrouw is wel voor meerdere feiten bekend bij justitie dan enkel deze verslaving. Eerder werd ze aangeklaagd wegens zwartrijden met een niet wettelijke Taxi. 'Mijn grote kleindochter moest noodgedwongen babysitten, werken, shoppen, bussen halen en naar school, ik had geen andere keuze', klonk het. de Groote voldeed niet aan de nodige documenten en kreeg hiervoor een ernstige waarschuwing.
Dankzij tientallen connecties wist de dame zich uit de zaak de wurmen. Ze kocht advocaten, rechters en tegenstanders om met liefde, warmte, en enkele minder professionele mopjes. Hierdoor wist ze hen te slim af te zijn. Dit duid op een teken dat ze deze strategie al eerder toegepast heeft. ondertussen werd het onderzoek stilgezet.
HLN beschouwt de vrouw eerder als een fanatieke fan, een vrouw met lust naar kennis, nood aan wetenschappelijke uitleg en diepe economische interesses. Zij wordt beschouwt als een van de ambassadeurs van de krant. Net om deze reden wordt ze beloond met een eindejaarsgeschenkje als bedankje voor haar jarenlange trouw aan onze krant.

Rini de Groote, hard of hartelijk?

door Meulenberg, Y.
Uitsoraak Justitie:

Omdat mevrouw, Rini Catharina de Groote zo'n enorm warme, goedhartige vrouw is seponeren wij de zaak. Onze redactrice kreeg een van de getuigen aan het woord: Mijn oma staat altijd voor mij klaar, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Enkel niet tussen 12u en 14u15, dan dat ze haar schoonheidsslaapje. Ze is bovendien een geweldige kok, wat je wel met een korreltje zout moet nemen. Haar eten met een korreltje zout nemen. Verder zou ik haar voor geen geld van de wereld willen missen, misschien wel voor een paar nieuwe schoenen of een mooie handtas.
de Groote, R.
Ik hou van je
Veel liefs, je grote kleindochter

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

SECRET SANTA 24/12/2017

door Meulenberg, Y.
Ik hoop dat je het een leuk cadeautje vind. Je had me al eens een stiekeme tip gegeven dat het wel iets 'cools' vond. Met veel liefde overhandig ik je het geschenkje. Dikke kus!