vluchtelingen

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon
Temp: 15 C
Wind: N2
maandag 16 april-4 de maand-2018

vluchtelingen

Deze keer gaan we het hebben
over vluchtelingen.
Hoe zij beter kunnen leven.
En hoe vind je een
plek waar je kan vluchten
door eize de stoere
Vluchtelingen ze vluchten naar landen
onbekende landen.
Landen met vreemde mensen.
Ze vinden het niet leuk
om te vluchten maar het moet voor
veiligheid.
vluchtelingen hebben het moeilijk.
Veral om werk te zoeken
want bijna niemand vind ze leuk.
Dus werk zoeken is moeilijk.
ze vluchten voor de oorlog
want ze willen niet dood.
Maar ze willen ook een nieuw leven deginen
deze vluchteling zegt zo leven wij in huis hier:Dag 1 het gaat nog goed
wij hebben geen last nog van de oorlog
maar het komt deze kant langzaam
op.
Dag 2 we zagen net soldaten lopen
en we horde geschreeuw
bij de buren hetr was eng
we krijgen honger.
Dag 3 mijn vader gaat naar buiten
voor voedsel en water want we krijgen
honger en dorst hij komt morgen weer
zij hij.
Dag 4 mijn vader is er nog steeds
niet morgen mischien mijn broer is over leden van honger en borst.
Dag 5 mijn vader is er nog steeds niet we maken ons zorgen er komen soldaten ik zit op zolder
ik hoor schooten ik ga kijken iedere......
Dag 5 mijn vader is er nag steeds niet
we maken ons grote zorgen
ik zit op zolder ik wou slapen maar
het lukt niet ik hoor de beur dreken.
Ik hoor schoten ik ga kijken
iedereen is dood mijn vader is er nog steeds niet ik ben verdrie....

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
vluchten
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.