de soliyo krant :)

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Martínez reageert op uitspraken De Bruyne: ?Er is niets mis met het uiten van je eigen mening, maar we gaan dit intern verder bespreken?

RODE DUIVELS Bondsoach Roberto Martínez heeft voor het eerst gereageerd op de opvallende uitspraken van Kevin De Bruyne die de tactische aanpak van zijn trainer hekelde. ?Er is niets mis met het uiten van je eerlijke mening?, vertelde hij voor de microfoon van VTM Nieuws.
door Mijn Naam
?Zolang er tactisch geen goed plan is, komen we in moeilijkheden. We teren nog te veel op ons talent.? Het was een stevige uithaal van Kevin De Bruyne naar zijn Spaanse selectiemeester, maar Roberto Martínez ziet er klaarblijkelijk niet al te veel graten in. ?Het was een heel open en eerlijke mening van wat we geëxperimenteerd hebben in de wedstrijd tegen Mexico. De realiteit is dat we in een periode verkeren waarin we zaken uitproberen en ons voorbereiden op de Wereldbeker. Het is normaal dat De Bruyne wat gefrustreerd is want hij komt van een clubmentaliteit.?
Had De Bruyne misschien niet beter eerst gesproken met Martínez in plaats van het te bespreken in de media? ?Dat ga ik intern met hem bespreken?, vertelt de bondscoach. ?Er is niets mis met het uiten van je eigen eerlijke mening. Alleen alle vragen die ik nu krijg van de media gaan hier nu over. Kevin is een winnaar en dat wil ik niet veranderen. Nu hebben we zeven maanden om de Wereldbeker voor te bereiden.?
Bekijkt Martínez de uitspraken van De Bruyne als een persoonlijke aanval? ?Nee, het is een open en eerlijke mening. Ik spreek voor alle andere spelers die ook elk afzonderlijk hun eigen mening hebben. Het verschil is dat de ene mening naar buiten is gebracht en de andere binnenskamers blijven.?
?Tactisch zijn we nog niet klaar. Dat is de waarheid. Met Mexico speelden we tegen een ploeg die de bal wilde. Zo?n team waren we niet tegengekomen in de WK-voorronde?, legde hij uit. ?Maar het doel van zo?n matchen is informatie vergaren, dingen uitproberen, flexibiliteit aan de dag leggen. Als je naar een toernooi gaat kan je niet alleen op dezelfde elf spelers rekenen, dat heeft het verleden al aangetoond. Matchen zoals deze in november geven ons de mogelijkheid om dingen uit te testen.?
Mignolet, Vertonghen en Kabasele spelen tegen Japan
Volgens de motor op het middenveld van Manchester City teren de Rode Duivels nog te veel op hun talent. ?Het talent is essentieel?, aldus Martínez. ?We beschikken over een groep van individuen die heel getalenteerd is. Er zijn verschillende aspecten en ik beschik op dit moment nog niet over alle informatie. Dit hoort erbij als je een team klaarstoomt voor het WK en het verandert nu niets. Op het WK moeten we pas echt op dezelfde lijn zitten.? Voor de wedstrijd tegen Japan van morgen in Brugge gaf Martínez nog mee dat Simon Mignolet, Jan Vertonghen (terug uit blessure) en Christian Kabasele zeker zullen spelen.
Japan wordt goede test voor Wereldbeker?
?Japan is een ploeg die heel veel energie uitstraalt. Ze zijn al geplaatst voor het WK. Het is een heel dynamische en moedige ploeg, met veel techniek in de rangen. Je kan ze niet vergelijken met Mexico?, stelde Martínez. ?Het wordt een goede test voor de Wereldbeker. We gaan voor een overwinning maar het is vooral belangrijk dat we het jaar voor een vol stadion kunnen afsluiten met een goede prestatie.?
Romelu Lukaku scoorde vrijdagavond in het Koning Boudewijnstadion zijn 29e en 30e doelpunt als international. Daarmee is de spits van Manchester United gedeeld Belgisch topschutter aller tijden met Paul Van Himst en Bernard Voorhoof. ?Dat hij op zijn 24e al zover staat, is een monumentale prestatie. Romelu is een schitterende doelpuntenmaker?, zegt Martínez over zijn nummer 9.
Of Lukaku morgenavond start tegen Japan, wilde de bondscoach nog niet kwijt. ?Of hij speelt, hangt er vanaf hoe de laatste training verloopt. We zullen het daarna evalueren?, aldus Martínez.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.