Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Zaterdag 14 april 2018 | Geek Girl #3 Perfect Plaatje | NWSpaper Belgi√ę

Win een reis naar NY

Wil je dezelfde reis maken door New York als het hoofdpersonage Harriet Manners? Doe dan zeker mee met deze wedstrijd door de volgende stappen te volgen.
door Emma Van de Broeck
New York is een prachtige, bruisende stad. Wil je dat ook ervaren? Laat deze kans dan niet links liggen!
1) Eerst moet je de woordzoeker oplossen op pagina 12. De overgebleven letters vormen een zin. Bel 016/85.03.59 als je de juiste zin denkt te weten. Wij contacteren jou later. Als je niets van ons hoort ben je er niet bij.
2) Onze redactie zou natuurlijk graag willen weten waarom je deze reis graag zou winnen.
Scrhijf daarom een mail met een heel goede reden waarom jij dit zo graag zou winnen aan het mailadres: nwspaper@redactie.be
Wij kiezen hier de 3 beste redenen uit en zij mogen dan deelnemen aan de laatste stap.
3) Bij de laatste stap moet je op dinsdagochtend om 8:00 naar Studio Brussel luisteren. Zij gaan een vraag stellen over New York. Degene die deze vraag juist heeft, wint de trip naar New York voor 2 personen.
Let Op: de vraag zal heel moeilijk zijn!
De winnaar wordt gecontacteerd door ons. Hij/zij krijgt alle informatie doorgestuurd. Wij wensen alle veel succes met de wedstrijd! We kunnen alvast zeggen dat Harriet New York GEWELDIG vindt!
Dar de beste mogen winnen!

Interview met Annabel

door Emma Van de Broeck
Annabel Manners is de stiefmoeder van Harriet. Harriet beschouwd haar als haar eigen moeder. We wilden wat meer te weten komen over hoe Annabel terugkijkt naar hun reis.

Hoe vond je het om in Greenway (net naast New York) te wonen?
Best slecht. Ik kende er niemaand.
Overdag was Harriet weg voor haar
modellenwerk en Richard mijn man
voor zijn werk. Ik had dus alleen
Tabitha mijn dochtertje van een paar
maanden oud. Ik voelde me zo
alleen.

Wat dacht je toen je ontdekte dat de privé-lerares van Harriet een megalomane kleptomaan was?
Ik voelde me zo schuldig tegenover
Harriet. Ik had haar al zo
verwaarloosd door haar zestiende
verjaardag te vergeten en door alleen
maar met mijn eigen bezig te zijn en
daardoor niet te zien hoe ongelukkig
ze was. Toen ik dat ontdekte besefte
ik dat alles opeens. Eigenlijk had ik
dat kunnen weten door haar cv degtig
te lezen. Daaruit kon je dat al
afleiden. Bovendien behandelde ze
Harriet super slecht. Een echte leraar
zou zoiets nooit doen
New York
Wat vind je van Harriet haar modellencarrière?.
Ik had nooit de link gelegd tussen Harriet en een modellencarrière. Harriet is zo slim en matuur en ze besteedt nooit veel tijd aan haar uiterlijk. Ik had het gewoon nooit verwacht. Maar als zij gelukkig is ben ik dat ook.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.