Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
dinsdag 07/02/2018

Wendy's moeder

Recensies over het boek
De Volkskrant
Wendy's Moeder is een warm en hartverscheurend boek, maar ook een humoristisch boek over vriendschap, vreugde en verdriet. Een boek om te lachen en te huilen. Een boek voor jong en oud.
- Chicklit.nl -

Marcel Vaarmeijer heeft een prachtig verhaal afgeleverd dat de lezer raakt zonder dramatisch te worden. Het ontroert en grijpt je bij de keel. Een puur, schrijnend verhaal dat je ziel raakt. Geschikt voor jonger én ouder.
-Een persoon die het boek heeft gelezen en het leuk vond - Marie-Laurence.-

Hallo!!! Ik ben Marie-Laurence. En ik heb uw boek Wendy?s Moeder uitgelezen en dat was echt SUPER. U kan echt goede boeken schrijven! Nu mijn vraagje is: zou u ALSTUBLIEFT nog zo een boek kunnen schrijven van dat genre? Ik hoop van wel want uw boeken zijn echt TOP!!!
Kaja.

Ik ben nu echt heel erg blij !!! Ik heb namelijk een 10 gekregen voor mijn boekbespreking. En iedereen was zo enthousiast! Ik ben mega blij! Nu moet ik het goede nieuws aan mijn ouders vertellen.
Elske "Vertelske" -

Een leuk avontuur met ook minder mooie dingen. Vooral het einde van het boek was vrolijk. Als ik zou kiezen tussen 1 t/m 5 sterren, zou ik het boek 5 sterren geven..Ik heb er echt van genoten, ik raad je dit boek aan.

Inhoud boek

door Elsa Ibishi
Wendy heeft een vriendinnen groepje van 5 meisjes. Hun namen zijn Kim, Eline,Lotte en Fleur Ze vinden het super leuk om met elkaar om te gaan. Maar toen de meisjes erachter kwamen dat er iets was met Wendy's moeder. Wendy's moeder begon veel dingen te vergeten ze gingen naar het ziekenhuis en kwamen erachter dat ze dimentie heeft daardoor kan Wendy niet meet afspreken. De meisjes missen haar daarom gaan ze op zoek naar een oplossing en vinden er 1. Ze besloten om de moeder van Wendy genaamd Vera in hun vriendinnengroepje op te nemen. Dat vind Vera super leuk! Met Vera gaat het steeds slechter ze begon te praten met mensen die er niet zijn. Tot ze opeens in een coma belandde. Het werd ook snel duidelijk dat Vera zou overlijden maar de meisjes probeerde Vera steeds blij te houden zodat het voor haar ook leuk zou worden
Dementie
MIJN MENING:
Ik vond het boek super leuk en interessant om te lezen omdat het over vriendschap gaat en familie en da zijn toch wel de belangrijkste dingen in je leven! Ik raad het boek zeker aan als je van actie en spanning houdt want het blijft spannend wat er met Vera gaat gebeuren en hoe Wendy erop reageert en hoe ze alles op een rijtje houden en elkaar steunen. Het boek is mooi geschreven en goed geordend dat is ook een voordeel.
WAAROM KOOS IK DIT BOEK?

Ik vond de voorkant al heel mooi de afbeeldingen passen ook mooi bij het verhaal maar toen ik het boek begon te lezen vond ik het te leuk om te laten liggen en nam het mee en heb daar geen spijt van.

Info boek

info
schrijver: Marcel Vermeijer
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf Verschenen: 20 februari 2012
Leeftijd: +12
Aantal pagina's: 160
Onderwerp: vriendschap

over de auteur

door Elsa Ibishi
Marcel Vaarmeijer is geboren op 4 april 1963 en is een nederlandse schrijver van romans, kinder en jeugdboeken. Als kind vond hij boeken lezen al leuk en wou het zelf ook eens proberen en dat is gelukt.Om zijn stijl verder te ontwikkelen, schreef hij een detective, een kinderboek, twee jeugdboeken en een thriller. Uiteindelijk keerde hij terug naar de roman.