olifant Kai-mook

doornroosje
de musical

zidan radeloos na beschamende nederlaag

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Olifant Kai-Mook bevallen in Planckendael

De eerste Belgische olifant, Kai-Mook, is zaterdagochtend bevallen. Dat laat het dierenpark Planckendael weten in een persbericht.
khadija antar
Het geslacht van het jong is nog niet bekend. Het dierenpark in Muizen (Mechelen) kan wel al zeggen dat het jonge olifantje bijna 100 kilogram weegt. Planckendael laat ook weten dat bezoekers al vanaf zondag 11u30 op kraambezoek kunnen komen.
Op 25 december met Kerstmis beviel May Tagu, de zus van Kai-Mook, al van olifant Suki. Later dit jaar staat er nog een bevalling op het programma want ook Phyo Phyo, de mama van Kai-Mook, is zwanger.

Doornroosje: de musical

Kadija Antar
Doornroosje: de musical wordt vanaf 14 februari opgevoerd. Vrijdag werd de reclamespot voor de musical opgenomen. Natuurlijk werd er toen gepraat over dé kus die zal plaatsvinden tussen acteurs Tinne Oltmans, Doornroosje, en Thomas Van Goethem, de prins.
Vanaf 14 februari is de musical Doornroosje te zien in Vlaamse theaterzalen. Daarin zullen Tinne Oltmans en Thomas Van Goethem te zien zijn als Doornroosje en prins op het witte paard.

De twee kennen elkaar al langer en kijken enorm uit naar hun samenwerking.
dit is Kai-Mook

Brandende olietanker gezonken

khadija antar
De tanker Sanchi, die voer onder de Panamese vlag en een lichte vorm van aardolie van Iran naar Zuid-Korea vervoerde, botste zaterdagavond 6 januari op ongeveer 300 kilometer ten oosten van Sjanghai met het vrachtschip CF Crystal uit Hongkong. Op de 274 meter lange olietanker brak een grote brand uit. De lading zou voor grote milieuschade kunnen zorgen.

Van het vrachtschip, dat slechts licht beschadigd was

Zidane radeloos na beschamende nederlaag: ?Dit verdienen we niet?LPB 13 januari 2018 23u40 Bron: anp

khadija antar
Real-coach Zinédine Zidane wist het na de beschamende thuisnederlaag tegen Villarreal (0-1) even niet meer. ?We hebben goed gespeeld, maar ons eerste doelpunt wilde maar niet vallen. Vraag me niet waarom. Maar dit verdienen we niet?, zei een radeloze Zidane, die donderdag nog zijn handtekening zette onder een nieuw contract tot 2020. ?We konden hen niet afhouden van die ene dodelijke counter. Dit is een harde noot om kraken voor de spelersgroep.?
,?Het is heel moeilijk om uit te leggen wat er momenteel gaande is bij ons?, liet verdediger Dani Carvajal noteren. ?Alles zit tegen, het lijkt alsof we midden in een tornado zitten. Toch blijven we in onszelf en in elkaar geloven.?