binnelands

buitenlands

sport

Het weer
bewolkt
Temp: 2¬į/8¬įc
Wind:4km/u
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Dit is de grootste koptitel

Zestigtal gezinnen ge√ęvacueerd door brandend gaslek
door Mijn Naam
n het centrum van Slijpe bij Middelkerke zijn rond 18 uur een zestigtal gezinnen uit hun huis ge√ęvacueerd door een brandend gaslek in de Spermaliestraat. Het
lek ontstond door tijdens graafwerken in de opengebroken straat. Brandweer, politie en Infrax kwamen meteen ter plaatse.
De buurt van het lek werd volledig ontruimd door brandweer en politie. De mensen kunnen terecht in de Gemeentelijke Basisschool achter de .
Sint-Niklaaskerk. Er wordt drank en maaltijd voorzien?, zegt burgemeester Janna Rommel-Opstaele (Open Vld). De brandweer en Infrax zijn bezig met het lek te dichten..
Het kan nog een drietal uur duren vooraleer de bewoners terug naar huis kunnen en alles veilig is. Wellicht kan iedereen wel terug in zijn eigen bed gaan slapen vanavond?, aldus de burgemeester.

Logan Paul ontslagen bij YouTube-serie

door Mijn Naam
YouTube heeft Logan Paul uit de serie Foursome gezet. Ook de projecten die de in opspraak geraakte vlogger nog in ontwikkeling had op platform YouTube ?Red? zijn van de baan. Daarnaast heeft het videoplatform het kanaal van Logan verwijderd van ?Google Preferred?, waarin de topkanalen in verschillende disciplines zijn vertegenwoordigd.
buitenlands Hartbrekende foto van grootvader.
Het is een beeld dat naar de keel grijpt. Een huilende Sean Peterson die zelf terminaal ziek is, zit aan het sterfbed van zijn kleindochtertje. Het zal niet meer lang duren voor de dood beiden komt halen.
De Amerikaanse Ally Parker deelde de foto van haar radeloze vader en haar doodzieke dochtertje Braylynn. Het leven heeft deze familie uit Florida niet gespaard.Sean heeft een spierziekte die de motorische zenuwcellen aantast. Hij kan niet meer praten. Maar zijn gelaatsuitdrukking zegt alles over de pijn die hij voelt.

De cross wordt hervormd

door Mijn Naam
Het Belgische veldritlandschap wordt grondig hervormd. Bij de UCI wordt achter de schermen gewerkt aan een hertekening van de kalender. Begin februari zitten de belangrijkste partijen een eerste keer aan tafel. Belangrijkste piste: één ?Champions League? met 20 à 25 veldritten.

Jennifer Lawrence niet aanwezig bij GoldenGlobes

door Mijn Naam
Het was je misschien al opgevallen dat Jennifer Lawrence dit jaar nergens te spotten was tijdens de Golden Globes. Dat is opmerkelijk, want normaal vinden we Jennifer zeker op de rode loper van zo'n groot filmevenement.

Nu heeft ze zelf uitgelegd waarom ze niet aanwezig was. De reden waarom is zowel herkenbaar als hilarisch. Jennifer bewijst met onderstaande video dat celebrities ook maar mensen zijn.