Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Stavelot!

In dit artikel gaan we het hebben over onze 5daagse week in Stavelot. We gaan vertellen wat we gedaan hebben, of het leuk was en of er iets beter kon in de organisatie.
door: darragh
De eerste dag was het al prijs! stappen stappen stappen er waren 2 bussen, de eerste bus ging al direct naar het bos om een stevige wandeling te gaan maken.
We begonnen al direct met een stijle helling naar boven.. iedereen hinh al met zijn tong tot aan zijn schoenen na de eerste 200 meter. vervolgnes moesten we langs een naar boven zien te geraken wat ookal niet zo simpel was. na een uurtje waren we eindelijk op het vlakken en waren we goed voorbereid op een stevige daling bij aankomst kregen we een drankje naar keuze, een lekkere warme chocomelk dus!
na de wandeling kwamen we aan bij de carrefour, hier moesten we de boodschappen kopen die we de komende week nodig hadden we moesten ons namelijk zelf van eten en drinken voorzien, net zoals in het echte leven. toen we aankwamen bij de bungalows hebben we allemaal onze valies uitgepakt en onze kamers klaargemaakt om te overnachten. onze eerste nacht was koud, maar met genoeg dekens is het ons tovh gelukt om in slaap te vallen.
In de avond was er een avondactiviteit waaronder het thema superhelden. Tijdens deze activiteit moesten we luisteren naar muziek in een donker bos om dan te raden welk nummer er bij welke superheld hoort. bij een juist antwoord kregen we punten die we moesten verzamelen om een groot feest op het einde van de week te kunnen krijgen. de meesten vonden deze activiteit minder geslaagt omdat het nogal slecht georganiseerd was

Superhelden Thema

door Seppe
Alle activiteiten gingen rond 1 thema: superhelden. We moesten in de loop van de week supercoins verzamelen om ervoor te zorden dat het feesje op donderdagavond doorging, want als we er genoeg hadden in totaal gig dat door. Je kon ze krijgen als je de activiteiten goed deed en als je extra dingen deed zoals een robot van steentjes en takjes maken.de eerste activiteit voor supercoins was de wandeling savond in het bos over de superhelden, de 2de avond konden we nog supercoins verdienen door een avondspel te spelen en dan moesten we in verschillene bungalows spelletjes spelen zoals een groot web van spiderman maken in een bungalow, en superman nadoen voor 10 min enz.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Op dinsdag moesten we een soort wandeling maken waar we een kist moesten zoeken. We kregen daarbiij een gps waar de route opstond en we moesten via dat dan de weg zoeken. De meeste groepen deden het in 2 uur of iets minder, maar nze groep was de weg een beetje kwijtgespeeld en de gps werkte niet zo goed, dus waren we al 4 uur onderweg, toe belde de leerkracht omdat hij zich afvroeg waar we waren, dan na nog ongeveer een uur zoeken vonden we uiteindelijk onze aanlomst.
Op donderdag hebben we een deathride gedaan, dan zijn we gaan boogschieten,wat ik persoonlijk et leukste vond. Daarna deden we een hoogteparcour waar we in het water konden vallen als we uitgleden.ten slotte maakten we dan een wandeling in het bos waar de gids ons een verhaaldje vertelde over een jongen die vroeger de ardennen ontdekte, en dan konden we drinken uit een natuurlijke waterbron

De terugreis

door Seppe
Vrijdagochtend moesten we vroeg opstaan want dan moesten we onze bungalow helemaal opruimen en alles stofzuigen. dan onze koffers inladen
en moesten we om 10 uur uit onze bungalow. Daarna moesten we wachten op de bus tot we naar school konden gaan. Dit was dan het einde van onze schoolreis

dag 3: Dropping!

door darragh
Dit is die dan, de 3rde dag! opstaan en rugby spelen vol enthousiasme word er geprobeert om de bal naar de andere kant gespeeld te krijgen, met als gevolg! veel geduw getrokken en getackled. na de rugby hadden we even pauze want er kwam een dropping aan! vol enthousiasme stapten we in het busje om te vertrekken, toen we uitstapten was het zover.. dag jongens zei onze mentor.. en weg was die.. daar stonden we dan, helemaal alleen met onze groep in een verlaten stuk bos. Na een tijdje wandelen kwamen we op een lastig punt waarop we twijfelden of het wel de juiste weg was, maar we zagen in de verte een dorpje. We hadden maar 1 gedacht, FRITUUR! zoals je al zult weten zijn we met onze groep een lekker frietje gaan eten na een wandeling van 5,5uur. Een mooie afsluiter van een mooie en gezellige dag.