kids gaat op kamp

van woensdag tot vrijdag
gaan kinderen op kamp

kinder hebben lol

Het weer
Zon en wolken Temp: 12 C Wind: N3
woensdag 3 November 2010 |

kids gaat op kamp!!!!

kids merksem en tieners gaat op kamp voor 3 dagen!!!!!
DOOR CHAIMAE NASSALI
ik ben Chaimae Nassali en ik breng een verslag uit over kinderen in merksem die het heel leuk hebben om naar kids of tieners gaan dus die 2 groepen gaan op kamp !!!!
De kinderen in kids zijn zo van 6 tot en met 12 en tieners zijn zo 12 tot 15 jaar. Ze gaan elk jaar op kamp zoals halloweenkamp of paaskampo allemaal in de vakantie. Het leven als bekgeider in teieners is heel leuk, ze lachen met jou , ze luisteren echt heel goed , ze zijn echt heel lief!!!! :-)
Dus deze keer gaan ze op halloweenkamp van woensdag 3 November tot vrijdag 5 November. Ze gaan met bus naar het kamp.De kamp gaat naar Zandvliet.In al die dagen gaan de kinderen heel veel lol hebben eventjes zonder hun ouders.
De mama's en papa's moeten drie dagen hun kinderen missen , het is maar voor even de begeleiding zijn echt schatten van mensen. Echt waar ik gaat niet ze zijn echt heel lief!!!!!!!
E is ook en bonte avond dan kunnen kinderen dansjes,toneeltjes ,zingen enz.. laten zien en dan de dag daar na gaan ze terug naar huis maar het is echt de moeite waard om op kamp te gaan zeker met de begeleiding!!!!!

kids heeft echt een bonte avond !!!!!

DOOR CHAIMAE NASSALI
DOOR CHAIMAE NASSALI
Er zijn heel veel begeleiders : Goezi,Said,Sofie,Selin,Anne,Kalid,Najat Het zijnecht sgatten van mensen die voor de kinderenn gaan zorgen!!!


Maar kinderen zullen echt geen spijt hebben om op kamp te gaan het zal deugt doen!!!!
KIDS GAAT OP KAMP!!!!!!!!!
Het is om de kinderen hun te laten amusseren.De bedoeling van de kamp is om met elkaar te spelen en zo.
Dit was chaimae nassali met het verslag over kids merksem die op kamp gaat ik hoop dat jullieer van hebben genoten.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Van woensdag tot vrijdag

DOOR CHAIMAE NASSALI
Vanaf woensdag 3NOVEMBER tot 5 NOVEMBER gaan ze op kamp .

kinderen die gaan echt heel veel lol meemaken


De kamp gaat er om om te leren met anderen kinderen samen te laten spelen