Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 20 maart 2018 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Lichaamsdelen gevonden lijken

Twee maanden geleden verdwenen Julie Sante en Tom Dekker uit Antwerpen spoorloos in Rome. Gisteren werden ze dood teruggevonden.
door Safaa Maghnouj
Op 20 januari 2018 ging het echtpaar samen met hun twee zonen van 11 en 14 jaar op reis naar Italie. Onderweg naar het hotel moest het gezin door een bos rijden.
Wanneer de auto stopte met rijden, raakten ze in paniek. Tom Dekker (40) besloot om hulp te zoeken. Zijn vrouw, Julie Sante (37) stelde voor om mee te gaan. De kinderen bleven alleen achter in de auto. Ze wachtten urenlang op de terugkomst van hun ouders. Jammer genoeg keerden ze nooit terug. "Het was heel donker. Mijn broer en ik hoorden enge geluiden in het bos. Het leek alsof iemand ons in het doog had.", aldus de jongste zoon van het gezin.
Op de volgende dag werden de kinderen wakker gemaakt door een vrouw die aan het joggen was. Ze vond het erg bizar dat er twee kinderen alleen in de auto zaten midden in het bos. De vrouw bracht hen naar het politiekantoor waar ze veilig waren. Vlak daarna werd de Belgische ambassade in Rome op de hoogte gebracht en startte de Italiaanse politie een search and rescue missie. "In de Kokobos worden er vaak koppels en kinderen vermist. Het is precies vervloekt"aldus de hoofdcommissaris Jan Paul.
Gisteren werden lichaamsdelen van het echtpaar teruggevonden in het kanaal. Het gaat om hun hoofden, armen en benen. De moordenaar zou stoffelijke resten in stukken hebben gesneden en in het water gegooid. Een DNA-test bevestigde dat het gaat om Julie Sante en Tom Dekker. Voorlopig kunnen nog geen verdachten opgepakt worden. De kinderen hadden nog hoop dat ze hun ouders ooit levend terug zouden zien. "Ik kan het nog steeds niet geloven. We hebben geen ouders meer", aldus de oudste zoon.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
Julie Sante (37) en Tom Dekker (40)
om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

door Mijn Naam

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam