Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Vrouw en kindje gewond na zware klap op R8

door Mijn Naam
KORTRIJK - Bij een zware klap op de R8 buitenring is zaterdagmiddag ter hoogte van Bissegem een bestuurster lichtgewond geraakt. Ook het kindje dat bij haar in de wagen zat, moest naar het ziekenhuis worden overgebracht.
Het ongeval gebeurde toen een VW Polo vanuit de richting A19 kwam en de R8 richting Kuurne wou oprijden, maar bij het dwarsen van de R8 in de flank gegrepen werd door een BMW die richting Bissegem reed. Als gevolg van de klap werden beide voertuigen een eind weggeslingerd, waardoor ook een Renault Laguna die richting Bissegem reed achteraan werd aangereden.
De brandweer kwam ter plaatse, omdat gevreesd werd voor geknelden, maar dat bleek gelukkig niet het geval. Het ongeval gebeurde vermoedelijk nadat één van de bestuurders het rode verkeerslicht negeerde. De drie voertuigen liepen allemaal zware schade op en moesten getakeld worden.

?Twintigtal? doden uit zee gehaald door Marokkaanse patrouilles

De lichamen van ?bijna een twintigtal? migranten uit het Afrikaanse continent zijn zaterdag door Marokkaanse patrouilles uit zee gehaald. Dat kondigde een woordvoerder van de prefectuur van de Spaanse enclave Melilla aan.
De lichamen waren gespot door de bemanning van het Spaanse vaartuig Soroya, die de zeehulpdiensten van beide landen verwittigde. Volgens de bemanning ging het om een ?twintigtal? lichamen die vervolgens door de Marokkaanse hulpdiensten op de internationale wateren zijn geborgen, aldus de woordvoerder. Marokko maakte tot dusver niets bekend over een dodenbalans.
Dit is de kop voor de foto hieronder

Zoon van ex-Rode Duivel

door Mijn Naam
Xian Emmers, een 18-jarige Belgische middenvelder, haalde zaterdag voor het eerst de bank van Inter Milaan. Op de 23e speeldag in de Serie A nam Inter het op tegen Crotone, verder dan een 1-1 gelijkspel kwam de Milanese grootmacht in het eigen San Siro niet. De zoon van voormalig Rode Duivel Marc Emmers moest de hele wedstrijd van op de bank toekijken.
Emmers is meervoudig jeugdinternational bij zowel de Belgische U16, U17, U18 en U19. Zaterdag nam coach Luciano Spalletti hem voor het eerst in de selectie op bij Inter. Zijn ploegmaat Éder opende na 23 minuten de score, op het uur moest Inter de gelijkmaker van Andrea Barberis incasseren.

Pennywise Clown jaagt shoppers in Kortrijk stuipen op het lijf

door Mijn Naam
Bezoekers van Ring Shopping Kortrijk schrokken zich vorige woensdag een hoedje. Een levensechte Pennywise Clown, berucht personage uit ?It? van Stephen King, joeg hen de stuipen op het lijf.
Pennywise the Dancing Clown stond de soldenjagers vorige week woensdagnamiddag onder meer aan de lift van Ring Shopping op te wachten. Hun hartslag ging meteen steil de hoogte in.