Bord voor Jan

Schijding

Nederlanders Herkennen wildplasser in Thailand

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
13/09/2010 | Gratis editie.

Bort voor Jan | Schijding

Niet veel mensen kunnen het zeggen, een waarschuwingsbord dat gemaakt is door een actie van jezelf. Deze man wel. Op vakantie in Thailand genoot hij van het heerlijke eten en de ?buckets? aan het strand. Deze buckets zijn, zoals de naam al doet vermoeden, emmertjes. Hier wordt echter geen zand in vervoerd, maar drank. Sterke drank. Op vakantie dronk Jan Vodka met een energydrink uit zo?n bucket. Dit was er niet één maar wel meerdere. Goed aangeschoten besloot hij te gaan zwemmen en zoals het plaatje al verraad, ging hij achter de vissen aan. Toen hij zelf uit zee werd ?gevist? door de politie besloten de autoriteiten het waarschuwings bord te plaatsen.
Ze waren even in Nederland, het succesduo Victoria en David Beckham. Zij logeerde Vrijdag tot Zondag in het Amstelhotel en hebben de bloemetjes flink buiten gezet. Echter niet met elkaar maar ieder apart. Jan is gezien met Posh Spice in het centrum van Amsterdam bij de Bull dog op het Leidseplein, restaurant Femelli bij de Albert Kuipstraat en de NL club op de nieuwezijds. Dit, terwijl De barman David afleidde met een rondje Arena stadium. Toen jc uitgefeest was met Posh is hij met haar weggegaan maar zijn wij hem helaas uit het oog
verloren en kunnen niet raporteren hoe de avond is afgelopen. Wel weten wij volgens een insider op Schiphol dat ze niet samen terug zijn gereisd.

Horooscoop

Ram

door Karel Op't Eynde
De Ram is energiek en geïnspireerd. Hij vindt het moeilijk op anderen te wachten en hij verliest zijn geduld als de dingen langzamer gaan dan hij wil. Daarom werkt hij bij voorkeur in zijn eentje, zodat hij niet steeds gestoord wordt door het gevoel dat anderen te traag zijn. Hij denkt onafhankelijk en het maakt hem niets uit of anderen het nu wel of niet met hem eens zijn. Hij verzet zich echter hevig als anderen hun denkwijze of methoden aan hem proberen op te leggen. De Ram blijft nooit lang mokken.

Wielrennen, voetbal, geen zee te hoog

door Karel Op't Eynde
Zijn vrouw Irma ziet het met lede ogen aan, al die activiteiten van de sportman van het jaar. Niks mist hij, overal aanwezig en vooral après. Zal zijn zoon in zijn voetsporen treden?

Nederlanders herkennen wildplasser in Thailant

door Karel Op'tEynde
De vorige week in opspraak geraakte man is gezien in Thailand. Hij werd gespot door reizigers die hem herkenden nadat zij hem vorige week in ?opsporing verzocht? hadden gezien. De reizigers trachtten een foto van hem te maken maar door het velle tegenlicht mislukte dit. De politie heeft contact opgenomen met de Thaise regering en om uitlevering gevraagd.