Donald Trump
President van de Verenigde Staten

Spannender dan de Scheldeprijs?

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Bradley vriend van Luka

De mama van de kleine voetbalfan Bradley Lowery heeft verschikkelijk nieuws gekregen van de dokters. De kanker waartegen de jonger strijdt,
Yasmine Ahmiti
BRUSSEL - Dit is het eerste artikel. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op
De mama van de kleine voetbalfan Bradley Lowery heeft verschikkelijk nieuws gekregen van de dokters. De kanker waartegen de jonger strijdt, is plots erg snel gegroeid, waardoor hij niet lang meer te leven heeft. ?Het is veel te vroeg. Ik ben gebroken?, vertelde de mama.
Moeder Gemma maakte het droeve nieuws bekend op de Facebookpagina ?Bradley Lowery?s fight against neuroblastoma?. De jongen heeft de laatste weken heel zware pijnen in zijn been, maar ook in de rest van zijn lichaam. Toen het gezin naar het ziekenhuis trok voor een onderzoek, bracht een scan slecht nieuws. ?De dokters zeggen dat hij nog maar enkele weken te leven heeft.?

Bradley krijgt nu een stralingsbehandeling om de pijn in zijn been te bestrijden. ?Met die pijn is het nu beter, maar er groeien nu overal in zijn lichaam tumoren.?
maar ook in de rest van zijn lichaam. Toen het gezin naar het ziekenhuis trok voor een onderzoek, bracht een scan slecht nieuws. ?De dokters zeggen dat hij nog maar enkele weken te leven heeft.?
Bradley krijgt nu een stralingsbehandeling om de pijn in zijn been te bestrijden. ?Met die pijn is het nu beter, maar er groeien nu overal in zijn lichaam tumoren.?

Twee doden bij zware brand boven café

Yasmine Ahmiti
De brand ontstond vermoedelijk op de derde verdieping boven de voormalige Irish Bar Flanagans. Toen de brandweer ter plaatse kwam sloegen de vlammen metershoog uit het raam. In een mum van tijd stond ook de tweede verdieping in lichterlaaie. In het gebouw wonen vier mensen in drie appartementen.

Aanvankelijk werd gedacht dat er zich niemand in het pand bevond, maar na controle werden toch twee dodelijke slachtoffers aangetroffen op de derde verdieping. ?Het was een korte, maar heel hevige brand. Door het vuur en de hitte was het voor de brandweer heel moeilijk om van binnenuit te blussen. Voor twee personen kon helaas geen hulp meer baten?, bevestigt burgemeester Johan Vande Lanotte (SP.A).

In het aanpalende Ostend Hotel moesten verschillende gasten ge√ęvacueerd worden. Zij werden opgevangen in de eetzaal van het hotel. De oorzaak van de brand is nog niet bekend. Een deskundige moet de precieze omstandigheden onderzoeken.

Het getroffen gebouw is door de brand instabiel en zal mogelijk afgebroken moeten worden. De bewoners van de tweede verdieping worden opgevangen door familie.
Dit is de kop voor de foto hieronder

Ariana Grande bezoekt fans

Yasmine Ahmiti
De tienjarige Jaden Farrell-Mann raakte twee weken geleden zwaargewond bij de bomaanslag. Haar beide benen waren gebroken en ze had overal verwondingen van de bomscherven. Ondertussen heeft ze al twee operaties ondergaan in het Royal Manchester kinderziekenhuis. Volgens haar mama was Jaden helemaal verbijsterd toen ze Ariana Grande zag. "Ze had vandaag ook al prins William ontmoet en dan ineens komt Ariana Grande binnengewandeld deze avond. Ze heeft altijd een grote glimlach, maar nu was die nog groter", zegt Jadens mama. "Ze was zo gelukkig, het was fantastisch om te zien!"

het eindejaarsdefilé van de Antwerpse Modeacademie

Yasmine Ahmiti
De Nederlandse Roshemy Botter mocht zijn werk eerder al op New York Fashion Week showen en wij begrijpen na gisteren meteen waarom. Zijn mannencollectie genaamd 'Fish or Fight' blonk uit door z'n streetwear ge√Įnspireerde elementen in combinatie met klassieke stuks. Denk sneakers van Nike met een dikke zool van een kostuumschoen onder of een wijde pantalon met een petje met de naam van de designer boven. Een dame naast ons omschreef de lijn als "very Raf Simons", een terecht compliment als het van ons afhangt.