de soyoyo krant :)

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

de bruyne eigen mening

Bondsoach Roberto Martínez heeft voor het eerst gereageerd op de opvallende uitspraken van Kevin De Bruyne die de tactische aanpak van zijn trainer hekelde. ?Er is niets mis met het uiten van je eerlijke mening?, vertelde hij voor de microfoon van VTM Nieuws.
door Mijn Naam
?Zolang er tactisch geen goed plan is, komen we in moeilijkheden. We teren nog te veel op ons talent.? Het was een stevige uithaal van Kevin De Bruyne naar zijn Spaanse selectiemeester, maar Roberto Martínez ziet er klaarblijkelijk niet al te veel graten in. ?Het was een heel open en eerlijke mening van wat we geëxperimenteerd hebben in de wedstrijd tegen Mexico. De realiteit is dat we in een periode verkeren waarin we zaken uitproberen en ons voorbereiden op de Wereldbeker. Het is normaal dat De Bruyne wat gefrustreerd is want hij komt van een clubmentaliteit.?
Had De Bruyne misschien niet beter eerst gesproken met Martínez in plaats van het te bespreken in de media? ?Dat ga ik intern met hem bespreken?, vertelt de bondscoach. ?Er is niets mis met het uiten van je eigen eerlijke mening. Alleen alle vragen die ik nu krijg van de media gaan hier nu over. Kevin is een winnaar en dat wil ik niet veranderen. Nu hebben we zeven maanden om de Wereldbeker voor te bereiden.?
Had De Bruyne misschien niet beter eerst gesproken met Martínez in plaats van het te bespreken in de media? ?Dat ga ik intern met hem bespreken?, vertelt de bondscoach. ?Er is niets mis met het uiten van je eigen eerlijke mening. Alleen alle vragen die ik nu krijg van de media gaan hier nu over. Kevin is een winnaar en dat wil ik niet veranderen. Nu hebben we zeven maanden om de Wereldbeker voor te bereiden.?
Volgens de motor op het middenveld van Manchester City teren de Rode Duivels nog te veel op hun talent. ?Het talent is essentieel?, aldus Martínez. ?We beschikken over een groep van individuen die heel getalenteerd is. Er zijn verschillende aspecten en ik beschik op dit moment nog niet over alle informatie. Dit hoort erbij als je een team klaarstoomt voor het WK en het verandert nu niets. Op het WK moeten we pas echt op dezelfde lijn zitten.? Voor de wedstrijd tegen Japan van morgen in Brugge gaf Martínez nog mee dat Simon Mignolet, Jan Vertonghen (terug uit blessure) en Christian Kabasele zeker zullen spelen.
om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.