samedali poy poy

samedali poy poy

samedali poy poy

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Michael.P heeft Ana.F...

hallo beste klas genoten vandaag ga ik michael.p heeft ana feber gekracht een vermoord onderaan zien jullie haar foto
samedali poyraz
vandaag heb ik voor jullie 3 artikels gevonden
1buitenland over ana faber
2binnen land
3voetbal over ....
Michael P. heeft bekend dat hij de 25-jarige Nederlandse studente Anne Faber eind september ontvoerde, verkrachtte en vermoordde. ?Mijn cliënt heeft een uitgebreide, bekennende verklaring afgelegd?, zo laat zijn advocaat weten na de eerste pro-formazitting in de rechtszaak. De 27-jarige verdachte was woensdag zelf niet aanwezig, maar verschillende vrienden en familieleden kwamen wel ter plaatse.
Met de bekentenissen van Michael P. komt er een einde aan de zoektocht naar de moordenaar van de studente. P. kwam in het vizier van de politie, toen na meer dan 3.500 tips bij de politie een vrijwilliger vertelde hoe hij de jas van Anne Faber in het huis van P. had gevonden. Op dat kledingstuk waren niet alleen DNA-sporen te vinden van Faber zelf, maar er zaten ook afdrukken op van Michael P. Fabers bloed werd nadien ook teruggevonden in een auto die P. ter beschikking had. De man had bovendien al een lange straf uitgezeten voor gewelds- en zedendelicten, en zat in een forensisch psychiatrische afdeling in Den Dolder
, Utrecht. Toen de 25-jarige Anne Faber ging fietsen, was ze helemaal uitgeregend. Met natte haren stuurde ze een laatste foto naar haar vriend. Nadien niets meer. Het was de laatste keer dat iemand van haar hoorde tot Michael P. twee weken later haar lichaam aanwees in een natuurgebied in Zeewolde
.Haar vriend was niet aanwezig tijdens deze eerste zitting. Volgens zijn advocaat heeft hij het enorm moeilijk. ?De liefde van zijn leven is mijn cliënt op de meest gruwelijke wijze ontnomen. Hij moet nu leren leven met die bizarre werkelijkheid. Het strafproces maakt onmiskenbaar deel uit van die werkelijkheid. Samen met instanties zoals Slachtofferhulp zullen wij hem hierin zo goed als mogelijk bijstaan?, aldus advocaat Sébas Diekstra aan De Telegraaf.

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
Het dramatische ongeval met de Peugeot 207 en de Nissan Qashqai gebeurde omstreeks 1.30 uur, ter hoogte van de afrit van het parkeerterrein in Ruisbroek. De 63-jarige automobiliste, een Française die in Waterloo woont, zou ter hoogte van de Waalse gemeente Itter de Buitenring in de verkeerde rijrichting opgereden zijn. ?Hoe dat kon gebeuren, is niet duidelijk?, zegt Gilles Blondeau, woordvoerder van het parket Halle-Vilvoorde. De politie kreeg een melding van een spookrijder tussen Nijvel en Woutersbrakel en er werd ook een waarschuwing uitgestuurd via de verkeersinformatie
ana faber
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
Zo?n vijftien kilometer verderop is het dan tot een tragische aanrijding gekomen. ?Ter hoogte van kilometerpaal 61.2 in Sint-Pieters-Leeuw reed de vrouw frontaal in op een tegenligger?, aldus nog Blondeau. ?Vermoedelijk gebeurde dat op de middenrijstrook.?
De impact moet ongemeen hard geweest zijn. Beide wagens werden weggeslingerd, van de motorcompartimenten bleef niets meer over. De hulpdiensten waren al voor de crash op de hoogte van de spookrijdster, waardoor brandweerzone Vlaams-Brabant West en de Brusselse brandweer snel ploegen ter plaatse hadden. Ook een MUG-team rukte uit, maar de arts kon enkel nog het overlijden van de 63-jarige vrouw vaststellen. De bestuurder van de Nissan Qashqai, een 49-jarige man uit het Henegouwse Zinnik, verkeerde in kritieke toestand.