Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Alert! de vermissing!

Zaterdag 4 mei 2017 vond er een vermissing plaats van vijf jongeren uit Apeldoorn.
Hieronder volgt u alle informatie die een verband opleveren met de vermissing.
Geschreven door: Yasmina
Apeldoorn - Tijdens een schoolkamp kregen de vriendinnen Merel en Elsa een geheimzinnige uitnodiging om naar een grot te komen. In de grot wacht hen daar niet veel goeds.
Ze namen de jongeren John, Stijn en Mo mee. Een voorbeeld daarvan is dat ze onder dwang werden gezet. Ze kregen onverwachts wat naar binnen gewerkt waardoor ze zich niet helemaal zichzelf voelde. Ondertussen werden er geslachtsdelen van het meisje genaamd Merel zichtbaar. Het ging allemaal op een anonieme manier waarop er foto's werden gemaakt met een mobiele telefoon. Je kunt het kortom wel Sexting noemen.
De leerkrachten die met de jongeren op excursie gingen hadden ondertussen alle ouders ingelicht. En heeft het zelfs aan de recherche gemeld.
En er werd zelfs een alert bericht verspreid aan de bewoners van Appeldoorn. De leerlingen hadden onderling een definitieve keuze gemaakt, namelijk dat niemand achter zou blijven. Dit hebben ze besloten, doordat ze dit avontuur samen begonnen zijn en vonden dat ze het ook gezamenlijk moesten eindigen. En bovendien alle informatie kan als bewijsmateriaal opleveren.
Ze kwamen uiteindelijk samen op het idee om er van door te gaan. Alleen het enige wat er nog in de weg stond is dat er een groot doolhof lag.
Gelukkig hadden ze de route ingesproken voor het geval dat.
Alles was doorweekt. Er heerste een helse lawaai van helikopters. Politieagenten probeerde de leerlingen en de zojuist ouders op afstand te houden. Overal waren pers, flitslichten, en enorme camera's kortom iedereen was er op de hoogte. De reddingswerkers zijn met zwaar gereedschap de grot ingegaan. En er werd ingelicht dat de overgebleven jongeren langzamerhand zichtbaar waren. Wie er van de jongeren nog bleven waren Elsa, Mo en Stijn.
De andere twee jongeren gingen er enorm snel vandoor.....

Het vervolg van de vermissing!

Door: Yasmina el Bousklaoui
Apeldoorn - Alles was doorweekt. Er heerste een helse lawaai van helikopters. Politieagenten probeerde de leerlingen en de zo juiste ouders op afstand te houden. Overal waren pers,flitslichten,en enorme camera's kortom iedereen was er op de hoogte. De reddingswerkers zijn met zwaar gereedschap de grot ingegaan. En er werd ingelicht dat de overgebleven jongeren langzamerhand zichtbaar waren. Wie er van de jongeren nog bleven waren Elsa, Mo en Stijn. De andere twee jongeren gingen er enorm snel vandoor. Waarschijnlijk achter de anonieme dader die van Merel ongepaste foto's maakte van geslachtsdelen.
Alert! de vermissing van de vijf jongeren!
Apeldoorn - De dader vluchtte alsof zijn leven op het spel zat.
Net toen de dader op het punt was te vertrekken met zijn auto naar het buitenland werd hij ontmaskerd door een politieagent van zijn verleden.
Hij werd geconfronteerd door zijn onnozele actie. Toen de meisjes Merel en Elsa erachter kwamen dat de dader Tigo de ex was van het verleden van Merel werd alles langzamerhand duidelijk.
Doordat Merel het kort geleden met hem uit heeft gemaakt wou hij wraak nemen op Merel. Blijkbaar had hij nog gevoelens voor Merel. Door de onnozele actie van Tigo kreeg hij een boete van 82.000 duizend euro en een gevangenisstraf van ongeveer 6 jaar.
De jongeren waren weer terecht en de dader kreeg een koekje van eigen deeg wegens privacyschending en het intimideren van minderjarige jongeren. Dit zal lang in de hoofden spoken van de vijf vrienden maar dit zal een goede les voor hen zijn geweest. De vrienden zijn bekend en gelukkig ongedeerd.

De dader Tigo van Hogendorp!

Door: Yasmina el Bousklaoui
De dader Tigo van Hogendorp werd door zijn onnozele actie vervolgd van ongeveer zes jaar gevangenisstraf en kreeg een boete van 82.000 duizend euro wegens het intimideren van jongere meisjes en natuurlijk privacyschending . Hij heeft kort om zijn jeugd jaartjes over hoop gehaald om mogelijk wraak te nemen op het meisje Merel. Als Tigo van Hogendorp over zes jaar de gevangenis uit komt staat hem een taakstraf te wachten. Van ongeveer een half jaar lang.

Het einde van het avontuur van de vijf vrienden!

Door: Yasmina el Bousklaoui
Apeldoorn - De beste vrienden Merel, Elsa, John, Stijn en Mo waren aan het einde met elkaar verenigd. Dit avontuur zullen ze nooit vergeten. Het heeft hun dicht bij elkaar gebracht en de band versterkt. De meisjes Merel en Elsa mochten na het hele avontuur in een avontuurlijke film spelen door hun ervaring in de grot.
En de jongens John, Stijn en Mo hebben een eigen comedie show gestart. Buiten dat de beste vrienden een druk agenda hebben spreken ze heel erg vaak af. Volgens de recherche staat er een hele mooie toekomst te wachten voor de vijf vrienden. Er heeft mogelijk een gijzelaar Tigo ondersteunt tijdens de wraakactie. Mocht je een verdachte man tegenkomen van ongeveer 30/40 jaar oud kunt u altijd contact opnemen met de politie. Of u kunt de recherche bereiken via dit nummer{0677598421}. Ook kunt u natuurlijk altijd Apeldoorn bellen bij alle noodzakelijke gebeurtenissen.