Buitenland: Duitse blauwhelmen dood geschoten.

Binnenland: Armstrong zijn Fiets is gestolen.

Sport:Borat voetbalt mee.

Het weer
Zon en wolken Temp: 11 C° Wind: NO
07/10/2010/Waumans Stijn/Arne Van Oudenhoven/Jofry Van De Walle/2IW VTI-AALST

Borat voetbalt mee

"Voor de vrouwen kan voetbal ook nog eens interesant worden."
Door Jofry.
Afgelopen zaterdag tijdens de wedstrijd Chaleroi en Sint - Truiden voetbalde er wel een heel raar iemand mee. Het was een speler verkleed als borat. De wedstrijd was ongeveer 10min bezig toen plots een speler zich
uitklede en een zeer opvallend borat pakje droeg. Naar ieders verbazing mocht hij toch blijven mee voetballen. De wedstrijd verliep voor de rest nog vlot en uiteindelijk was de ploeg van de zogenaamde "borat" (Sint - Truiden) de winaar van de avond, door het enige doelpunt dat gemaakt werd door borat. Dit was toch een van de raarste wedstrijden die ooit gespeeld is.
BEGIN: Welkom bij het journaal van VTM beste kijkers. Dit zijn de hoofdpunten, Duitse blauwhelmen doodgeschoten in Egypte, fiets van 8000 gestolen en tenslotte borat voetbalt mee. Dat waren de punten en nu over naar het journaal.
Door Stijn.
EINDE: Nog even de hoofdpunten van vandaag. Duitse blauwhelmen doodgeschoten in Egypte. Borat voetbalt mee. Fiets van 8000 euro gestolen. Ziezo dat was het journaal voor vandaag en nog een fijne avond bij VTM.


Door Arne.

Armstrong zijn fiets is gestolen.

Door Jofry.
Sportief gaat het Lance Armstrong voor de wind bij zijn comeback, want na zijn tiende plaats in de proloog eindigde 'Big Tex' in de eerste rit van de Ronde van Californië in de elitegroep. Slecht nieuws was echter dat zijn peperdure nieuwe tijdritfiets ter waarde van zo'n 8.000 euro werd gestolen uit de Astana-vrachtwagen. Armstrong had de fiets zaterdag nog getest in de proloog. Drie wegfietsen van ploegmaaten van Armstrong werden ook gestolen. Armstrong verloor er zijn glimlach niet bij, hij was vooral blij dat hij in het elitegroepje zat dat zo'n drie minuten achter ritwinnaar Mancebo en zijn medevluchters Van de Walle en Nibali over de streep bolde. "Het was een zware dag door de regen en we moesten vroeger aan de slag dan we gedacht hadden", zegt Lance Armstrong. "Ik heb er alle vertrouwen in dat ik de verloren tijd van vandaag weer zal inhalen in de tijdrit van vrijdag. Daar zal de diefstal van mijn tijdritfiets niets aan veranderen.
Voetbal wordt nog interesanter

Gegevens

Arne:weerbericht+afsluiten.

Stijn:Duitse blauwhelmen doodgeschoten in Egypte(buitenland)+ beggin.

Jofry:Borat voetbalt (sport) mee+fiets van 8000euro gestolen(binnenland).

Duitse blauwhelmen doodgeschoten in Egypte.

Door Stijn.
In het oosten van Egypte is de taliban volop op gang. De acht Duitse blauwhelmen die op weg waren naar de koninklijke vallei werden opeens verast door zeventien gewapende mannen met een Tompsom. De acht blauwhelmen werden uit hun wagens gesleurd en terplekke doodgeschoten. De dorpellingen in het dorp Afanva kregen in plaats van Duitse blauwhelmen zelfmoordteroristen op bezoek die het hele dorp platlegde. Er zijn in totaal 189 doden en 46 gewonden gevallen. Half Egypte zit bedolven onder de angst voor de taliban. Als reactiezet Egypte tienduizend soldaten in om de burgers gerust te stellen. onze reporters zijn ter plekke en proberen een intervieuw te bemachtigen met een overlevende van de slachtpartij. Tot dan is het nu aan Jofry.