Donald Trump

Donald Trump

Donald Trump

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

_-_-_-Donald Trump-_-_-_-_-_

Volgens The Washington Post had Trudeau uiteindelijk wel gelijk, en hebben de VS helemaal geen handelstekort, maar net een handelsoverschot met Canada.
door Mijn Naam
BRUSSEL - Dit is het eerste artikel. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren. Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op om je eigen tekst in te voeren.Klik hier op
De Amerikaanse president Donald Trump heeft op een gesloten fundraiser opgeschept over het feit dat hij dingen heeft verzonnen tijdens een ontmoeting met de Canadese premier Justin Trudeau. Dat schrijft The Washington Post, dat een audio-opname van het diner kon beluisteren. Trump zei tegen Trudeau dat de VS een handelstekort hebben met Canada, maar gaf toe dat hij eigenlijk geen idee had of dat klopte.
?Trudeau kwam me opzoeken?, vertelde Trump gisteren tijdens een fundraising-diner in Missouri. ?Het is een goeie jongen, Justin. Hij zei me: ?Neenee, we hebben geen handelstekort met jullie, dat klopt niet, Donald.? Goeie jongen, knappe man. Komt binnen en zegt ?Donald, we hebben geen handelstekort?.?
?Hij is zo trots. Maar ik zei: ?Fout, Justin, het is wel zo.? Maar wist ik veel... ik had er geen idee van. Ik zei gewoon: ?Fout, het is wel zo.? En weet je waarom? Omdat wij zo dom zijn, en ik dacht dat zij zo slim waren. Ik zei: ?Je zit fout, Justin.? Waarop hij weer: ?Neen, we hebben geen handelstekort.?
"?Als het zo zit, dan denk ik daar anders over?, antwoordde ik, ?en ik geloof het niet?. Ik stuurde een van mijn jongens naar buiten, hij een van zijn, om het te gaan controleren, want ik kon het niet geloven. En wat bleek? Ik had gelijk, we hebben geen handelstekort, maar wel als je energie en hout meetelt. Dan verliezen we 17 miljard dollar per jaar. Ongelooflijk.?

Over Trump

door Mijn Naam
Importheffingen
De Amerikaanse president Trump kondigde enkele weken geleden nieuwe importtarieven aan voor aluminium en staal. Later voegde hij er aan toe dat landen uitzonderingen kunnen krijgen, maar wel pas na rechtstreekse onderhandelingen met hem. ?Deze audio-boodschap toont aan hoe moeilijk die discussies zouden verlopen?, aldus The Washington Post
Ik heb mij getrumpt

.

.
.