Doe mee aan de super de pupper krant

beleef dan de spannenste avonturen met Morgan enTicha

Doe dit ook eens het is super tof!!!!!!!!

Het weer

het gaat straks donderen eng!
de interessante krant en avontuurlijke krant van MORGAN EN TICHA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de klaskrant

Er was vorige week een toffe meester. hij heette Sven .jammer genoeg is hij weg hij moet nu naar andere kinderen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Morgan en Ticha
maar we zijn eigenlijk ook wel blij want Juf Els is terug joeppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!e!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dus de school groenendaal is de tofste school van allemaal.!.!.

Maar toen waren de toetsen begonnen en dan was de lol er af en het waren de moeilijkste toetsen van heeeeeeeel het jaar!!!!!!!!!!
Maar toen waren de toetsen gedaan en iedereen was er blij om want nu hebben we geen taken meer We knutselen alleen nog maar joepppppppiiiiiiieeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!We hebben een raket gemaakt met kranten maar nenenenenennenenenneneneneeeeeeeee we hebben het niet over jou krant het gaat over je saaie vriendjes oepsi dat was gemeen maar je maakt wel andere vriendjes zoals de joepie daar zal je wel bevriend mee graken krant
We hadden eerst een super de super saaie doos
maar de juf had een idee????
we konden op de doos tekenen
dus maakten we onze eigen tekening op de doos dan was het niet saai meer. Het was ook heel handig want daar konden we onze boeken in stoppen. Je moet het ook eens proberen hoor.

HET MAS !!!!

Morgan en Ticha

Toen de meester er nog was gingen we naar het Mas Het gebouw is erg groot hoor! Er waren hele mooie tentoonstellingen zoals leven en dood .
Het was er wel een beetje eng maar voor ons was het geen probleem .
Het was er wel interessant. wel erg koud boven op het dak.maar wel heel mooi uitzicht je kon wel km ver kijken .we gingen terug naar de klas en we hoorden nog geen twee dagen later dat er iets gestolen was in het Mas wie doet er nu zo iets!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De schattige zeehond
We waren veel op uitstap geweest bevoorbeeld de zoo van Antwerpen je ziet het op de foto hier boven schattig he eeeeeeeeeeeee! het was er erg tof je moest er bij zijn .we waren ook naar de zeeleeuwenshow geweest echt super tof!
We moesten in groepjes werken.
het leek dat we in het middelbaar zaten.

Het was de laatste jogging.
We deden echt ons best jammer genoeg waren we niet gewoonnen omdat de 2 pest koppen van onze klas maar 3 rondes hadden gelopen!
. jammer he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ons lieve Dotje

Morgan en Ticha
We houden heel veel van dieren in het 4de.zoals je ziet op de krant .
Het konijntje dat je daar op de krant ziet heet Dotje.schattig heeeeee vind je ook niet!!!!!! We zorgen er altijd voor in de vakanie tof he!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Het rapport

Morgan en Tii
Morgan en Ticha
We gaan donderdag ons RAPPORT
af halen in school.En dat is waar wij zenuwachtig om zijn. Spannend !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ik denk wel dat we over gaan hooooooor!!!!!!!!!!
Maarhet is nu nog maar een paar dagen school .eigenlijk is het ook wel spijtig want we zien we onze vriendinnen niet meer terug .tot dat het schooljaar terug begint .maar we kunnen nog wel afspreken als onze uoders het goed vinden .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!