Kraker wordt geleid door arbiter R. van hout.

Arbiter fluit wedtrijd op shingin shoes.

Star of the game.!

fANS WILLEN OP DE FOTO MET DE BEKER.

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
7 januari 2018, De sportkrant van Nederland al het belangrijke nieuws over Sport.

BREAKING NEWS

Historische overwinning, Cvv Zwervers zat drie pakt de grootste prijs van Nederland in 2018.
R van Hout
Capelle aan den Ijssel, Op zaterdag 6 januari 2018 werd er gestreden op de velden van het Cvv Zwervers voetbal complex om de grootste en eerste prijs van het jaar. Deze prestigieuze prijs is
gewild bij alle zichzelf respecterende voetbal teams in den lande. Dit keer ging het om Cvv Zwervers zat drie en Capelle. Onder toeziend oog van een grote schare fans begon deze kraker om klokslag drie uur onder de voortreffelijk fluitende arbiter dhr.. R van Hout.

De eerste helft startte Cvv Zwervers met oogstrelend en tactisch voetbal uit de startblokken. Capelle wist zich geen raad met deze opgezette aanvals- golven. Vanuit achter door het midden, links en recht werd de ploeg in het groen compleet overlopen.
Dit resulteerde in een hoekschop in de zesde minuut. De hoekschop werd genomen door de aanvoerder Ben en werd kundig door Jasper ingekopt. Overigens was Jasper deze wedstrijd goed voor een ware hattrick. In de 14` minuut was het Raynel die zorgde voor een 2-0 voorsprong. Deze had ook nog een vrije trap die eindigde met een spetter op de lat. Jasper maakte de 3-0 en de 4-0 kundig en bevlogen af na een paar schitterden voorzetten van onder andere een steeds beter spelende Manii.
De eerste helft was overduidelijk voor een goed spelend Cvv Zwervers.

De tweede helft begon met een duidelijk geschrokken Capelle en deze wilden zich uiteraard niet laten kennen Cvv Zwervers dacht eigenlijk de prestigieuze wisselbokaal al binnen te hebben. Door deze houding ging een verbeten Capelle er hard in en dit resulteerde in een tegendoelpunt in de 50` minuut. Dit gaf deze jongens het vuur en duwden Cvv Zwervers ver terug. Door goed ingrijpen van de verdediging umi , Jeroen, Matthew, Wil, Sirrie,Pim Richard bleef het bij
Pogingen. In de 73 minuut was er een aanval en veel druk op het doel van Capelle. Een speler van Capelle wilde de bal wegwerken maar schoot in eigen doel 5-1. In de 77 minuut schoot wil zo hard dat de keeper van Capelle zijn vingers leek de branden aan de bal, en hem doorliet door zijn handen 6-1. Deze wedstrijd liet zien wie de toekomstige kampioen is in 2018. De balans in het team Cvv Zwervers drie is optimaal en er zijn geen zwakke schakels de taken zijn goed verdeeld. Dit wordt het jaar van zat drie.

Golden boy Um verlaat Zat drie

R van Hout
Zaterdag 6 januari 2018.

Bericht van onze reporter,

Vandaag is bekend geworden dat de verdediger en Golden boy Um het team voorlopig gaat verlaten. Dit betekend een groot verlies voor de ploeg. Um staat bekend als uitermate deskundig en hardwerkend verdediger.

Samen met Jeroen, Jef en Matthew is hij een bijna niet te kloppen verdediging. Het is zeker zuur en komt extra hard aan omdat Jeff nog is geblesseerd en ook Jonh langs de kant staat.

Ben de aanvoerder is dan ook vurig aan het hopen dat beide spelers op tijd fit zijn wanneer de belangrijke tweede seizoenshelft begint. De eerste helft was mooi maar we moeten de tweede helft aan de bak we zijn aangeschoten wild, we mogen niet meer verslappen. Ik wil dit jaar na deze prestigieuze prijs gaan voor het kampioenschap.
Anvoerder Ben, mooie prijs trots op mijn team.
Aanvoerde Ben, was blij met de eerste prijs van dit seizoen. Tijdens zijn praatje voor de uitreiking van deze gewilde prijs in Capelle en omstreken vertelde hij dat de uitslag was geflatteerd. Dit was natuurlijk een vriendelijk en vol mededogen gegeven mededeling van de altijd vriendelijke en rustige aanvoerder van Het winnende team.
In werkelijkheid was vooral de eerste helft een voetbalshow van grote klasse. De hele ploeg leek een geoliede machine. zo rechtstreeks van de velden uit FC Barcelona gestapt. Aanvallen en spelverdeling lieten zien dat de ploeg een favoriet is voor het kampioenschap. Dit beaamde ook enkele spelers. We gaan nu door dit wordt ons jaar. De tweede helft zat ook vol kansen helaas werden die door gemis aan scherpte niet meer afgemaakt.

Na jaren weer samen een prijs

R van Hout
De twee jongste spelers Raynel ( spites) en Matthew ( keeper)waren blij met deze prijs. Ze vertelden, we speelden al vanaf de f,jes bij elkaar en hebben veel meegemaakt. Apart naar andere verenigen gegaan en toch weer bij elkaar gekomen. Onze indruk is dat dit een leuke en geweldige vriendenploeg is. We zijn blij een bijdrage te kunnen leveren aan de successen. En voelen ons gelijkwaardige en belangrijke spelers.

Kop voor een artikel aan de linker kant van de pagina

R van Hout
Zorgen bij kampioenskandidaat Cvv Zwerver zat drie.

6 januari 2018

Van onze reporter.

Het zware programma en elke week de bijna spartaanse inzet van de spelers bij Cvv Zwervers zat drie gaat duidelijk zijn tol eisen. Dit bleek vooral afgelopen zaterdag tijdens de belangrijke wedstrijd om de jaarlijkse en belangrijkste prijs in omstreken. Eerder geblesseerde en uitgevallen spelers Jeff en Jonh waren wel aanwezig maar konden niet spelen. Enkel en knie√ęn blessures waren de spelbrekers. Tijdens de wedstrijd blesseerde ook Jan zich tijdens een tweede actie en moest na tien minuten spelen van het veld af. Ook onze oudste en betrouwbare spits Gerard moest binnen een kwartier van het veld. Een mooie actie zorgde voor waarschijnlijk een spierscheurtje.