Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Kobe Bryant stopt

Kobe Bryant zette vorige seizoen een punt achter zijn indrukwekkende carrière. Kobe speelde gedurende twintig jaar, zijn volledige loopbaan, voor de Lakers.
Mohamed Bah
LOS ANGELES
De 39-jarige Amerikaan is de tiende speler van wie de Lakers het nummer uit roulatie nemen.. Bryant is wel de eerste in de NBA-geschiedenis bij wie het in dezelfde club om twee nummers gaat.
?Dit is een eer die hij echt verdient?, zegt Magic Johnson, de ?President of Basketball Operations? van de Lakers. ?Kobe is een van de beste spelers ooit van de Lakers en de NBA. Hij heeft zeker en vast een plaats op mijn Mount Rushmore?, verwijst hij naar het bekende Amerikaans rotsmonument met de hoofden van vier Amerikaanse presidenten.
volgens mij is Kobe 1 van de beste speler bij de NBA
Het eerste decennium droeg hij het nummer 8, om vervolgens te switchen naar 24. Bryant werd met de Californiërs vijf keer kampioen en schopte het in 2008 tot MVP . Achttien keer kreeg Bryant een selectie voor de All-Stars.
Kobe Bean Bryant Is een Amerikaans voormalig basketbalspeler. Hij speelde gedurende heel zijn twintigjarige carrière voor Los Angeles Lakers, waarmee hij vijf keer kampioen werd in de NBA.

Kop artikel linker kant

Mohamed
Brussel - Ex-basketter Tomas Van Den Spiegel overdrijft niet als hij Kobe Bryant een generatiegenoot noemt, hij is slechts een maand ouder dan de Amerikaan die vandaag in het Staples Center op zijn 37ste afscheid neemt van de NBA. Twintig jaar lang heerste Kobe in LA. Geen enkele speler in de NBA had zo?n lange staat van dienst bij één club als Bryant. ?Zet Bryant maar in de top tien van spelers die de meeste impact hadden. Hij inspireerde een hele generatie van spelers, veel sterren van nu keken als kind op naar Kobe Bryant. Hij was hun idool, met wie ze toch makkelijk vijftien jaar schelen. Als je dát bereikt, hoor je in de top tien thuis, zelfs top vijf bij de small forwards.?
Dit is de kop voor de foto hieronder
Los Angeles -Kobe Bryant zette vorig seizoen een punt achter zijn indrukwekkende carrière. ?The Black Mamba? speelde gedurende twintig jaar, zijn volledige loopbaan, voor de Lakers. Het eerste decennium droeg hij het nummer 8, om vervolgens te switchen naar 24. Bryant werd met de Lakers vijf keer kampioen (2000-2002, 2009 en 2010) en schopte het in 2008 tot MVP (beste speler). Achttien keer kreeg hij een selectie voor de All-Stars.
Geen enkele speler van de LA Lakers zal in de toekomst nog het nummer 8 of 24 mogen dragen. Om eer te bewijzen aan levende legende Kobe Bryant, heeft de zestienvoudige NBA-kampioen beslist de nummers terug te trekken.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - De LA Lakers konden niet stunten tegen de Golden State Warriors (114-116) maar toch was het feest in het Staples Center. De Lakers brachten tijdens de rust immers hulde aan Kobe Bryant. De Black Mamba zette vorig seizoen na twintig jaar bij de Lakers een punt achter zijn indrukwekkende carrière. Als eerbetoon werden zijn shirts met rugnummer 8 en 24 opgehangen in de nok van het stadion. Tientallen voormalige ploegmaten en tegenstanders, onder wie sterren als Shaquille O?Neal en Allen Iverson, woonden de ceremonie bij. ?Hij is de grootste speler ooit die het purperen en gouden shirt heeft gedragen?, verklaarde Magic Johnson.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Kobe Bryant 39 haalde voor zijn publiek nog één keer alles uit de kast tegen de Utah Jazz. 'The Black Mamba' scoorde liefst 60 punten en leidde zijn LA Lakers zo naar een 101-96 overwinning. 'Het allermooiste einde zou een titel geweest zijn', glimlachte Bryant na afloop. 'Maar vanavond ging het erom tot het uiterste te gaan en zoveel mogelijk de show te verzorgen. Het voelt goed dat ik erin geslaagd ben dat nog een laatste keer te doen