Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Zondag 8 april 2018 |Terra 8000, sinds 2008 | Gratis editie

Onrust in Terra 8000

De president van Terra 8000 liet gisterenavond vallen dat er een wereldraad komt om te beslissen over de verdere toekomst van de mooie wereld. Er heerst onrust.
BRUSSEL- Terra 8000 - De nieuwe wereld Terra 8000 is nog maar net opgestart en ze kent al barsten in hun masterplan. Er werd ontdekt dat er misschien wel radioactiviteit aanwezig is in hun wereld.
De president wist hier geen raad mee en vond het nodig om de wereldraad samen te roepen om het probleem te bespreken.


Zoals eerder aangekondigd bestaat de wereldraad uit een afgevaardigd persoon uit elke industrie. Deze mensen worden samengeroepen in de wereldraad, een team dat zal beslissen over de verdere (samen)werking van Terra 8000.
Niet alle inwoners zijn tevreden over de beslissing van de president. Deze ochtend ontstond er al een heus gevecht voor het restaurant van Massembre. De inwoners vlogen elkaar in de haren omdat ze het niet eens waren over het vormen van een wereldraad.

De voor -en tegenstanders begonnen een groot debat, Peace en Korps moesten tussen beide komen om het gevecht/debat te stoppen.
Volgens de President van Terra 8000 komt alles wel in orde. Hij maakt zich niet druk over wat er nu aan de gang is. Volgens de president liggen de prioriteiten ergens anders. Namelijk rusten en van de dag genieten

Volgens verschillende bronnen zou de president helemaal niets doen in deze wereld. Hij commandeert zijn assistent en zit zelf hele dagen op zijn lui gat. De bevolking begint zich ernstig zorgen te maken over het hoofd van de nieuwe wereld. Zal dit een grote invloed hebben op wat we doen, hoe we hier leven ?
Vervolgens komen er ook geruchten uit de verste hoeken van de wereld. Blijkbaar zijn er geen 8 fabrieken maar 9. Daar zou blijkbaar in het geheim mensen aan het werken zijn? Is het de CIA, of de geheime dienst of zijn we weer begonnen aan kinderarbeid vraagt één van de hoofden van een fabriek zich af.

Deze laatste vermoedens zijn echter nog niet bevestigd maar we houden u op de hoogte!

Ilse vond een lief op Tinder!

Massembre-Grapje eindigt in serieuze relatie.
De afgelopen weken kon je in Brugge centrum zien dat een Ilse van straat is. Dat is ze al lange tijd maar tot een goede maand geleden wou de Ilse haar lief uit de media houden. De Ilse, die blijkbaar zich nu op Terra 8000 bevind, toont haar vriendje sinds kort wel in de media. En wat blijkt nu? De Ilse leerde haar lief kennen via de dating-app Tinder. Was de fabrieksmedwerker dan zo wanhopig op zoek naar een relatie? In Terra 8000 zegt de Ilse niet van niet.
Ilse en haar lief zijn ondertussen al 9 maanden samen. De twee doken tijdens die negen maanden al een aantal keer samen op tijdens evenementen maar steeds weer was een foto van hen samen niet mogelijk. Ilse had de dating-app Tinder voor de grap ge√Įnstalleerd om te zien met welke mannen zij een match zouden hebben. ?Ik had nooit verwacht dat er een mooie relatie uit zou ontstaan. Er bestaan nog altijd veel vooroordelen over online dating en die moeten dringend de wereld uit.?
Ilse was niet hopeloos op zoek naar een date, haar lief was wel vrij actief op Tinder. Hij vergelijkt Tinder met de catalogus van Ikea waar je door bladert om te zien wat het aanbod is. Ilse en haar lief vonden elkaars profielfoto leuk en dus was er een match. De twee stonden op een dag plots oog in oog in een café, puur toeval want ze hadden daarvoor geen contact gehad. De klik kwam er pas nadat Ilse en Haar lief elkaar tijdens een evenement zagen. Toen heb ik al mijn moed bijeengeraapt en ben ik op hem afgestapt. Gelukkig had ik al een drankje op, knipoogt Ilse.
Er was echter geen sprake van liefde op het eerste gezicht.

Pas toen hij mij uitnodigde voor een etentje bij hem thuis, is de vonk overgeslagen. Zijn kookkunsten hebben de doorslag gegeven. Haar lief is chef-kok en maakte een goede indruk bij Ilse. En raar maar waar. Oh ja, die twee wonen ondertussen al een tijdje samen. Hier op Terra 8000.

Arne, jouw uitspraken zijn....

Masssembre- Arne Knockaert heeft het verkorven bij de marktkramers. De modegoeroe verkondigde immers dat kleren kopen op de markt not done is. ?Respectloze uitlatingen die textielkramers , terwijl zij het al moeilijk genoeg hebben!? Daarnaast is de modegoeroe niet enkel een mode fanaat maar ook een roddel queen. Arne beweert dat hij over iedereen wel een sappige roddel weet. Zo kwam de roddel dat er blijkbaar op Bc koppels mee zijn. Maar wie die koppels zijn blijft echter een misterie

Nieuwe romance? Brad Pitt gespot!

Massembre-Volgens Terra 8000 heeft Brad Pitt (54) meer dan normale interesse in Nona verbrugghe, een instructor op basiscursus 2018. De twee zouden elkaar met name op het vlak van design en architectuur helemaal gevonden hebben en hoewel er nog geen sprake zou zijn van een romance, is Pitt absoluut van plan meer tijd met haar door te brengen, aldus een insider tegenover de krant.
Terra 8000 zocht contact met de publicist van Pitt, om opheldering te vragen over de vriendschap. Hieraan werd geen gehoor gegeven. Een vriend van de acteur zou gezegd hebben dat de twee slechts vrienden zijn.
Nog thans spotten heel wat instructoren de twee in Brugge. Samen waren ze gezellig pasta aan het eten in de Bocca! Spelen ze de film lady en de vagebond na? We houden jullie verder op de hoogte!