Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Sociale media 2017

Bijna iedereen gebruikt sociale media. In Belgiƫ gebruikt 83% van de bevolking (12+) sociale media zoals Snapchat, Facebook, Instagram...
Verschillende soorten dans
Italiaans en Frans hofballet
Ballet is ontstaan in de 15e eeuw in Italiƫ. Ballet het woord komt van het Italiaanse woord ballo waarvan de betekenis dans is. Catherina de Medici heeft het ballet naar Frankrijk gebracht
Het romantisch ballet
In de 19e eeuw werd het ballet een romantische stijlperiode. Schrijvers baseerden zich op sprookjes en feeƫrieƫn. Ballerina's moesten langdurig op de tippen te dansen. Romantisch ballet werd veel gespeeld door vrouwen

Klassiek ballet
De meest gekende balletstukken: Doornroosje (1890), De notenkraker (1892) en Het zwanenmeer (1895In et klassiek ballet droegen ze niet veel kostuums meer maar tutu's. Zodat de ballerina's niet te warm zouden hebben.
De helling van de rok werd vlakker en in de kleuren kwam er meer variatie.

De Ballets Russes
In het begin van de 20e eeuw maakten de Ballets Russes van het ballet een moderne kunstvorm. Er werden klassieke passen gebruikt om nieuwe ideeƫn te creƫren. Er werden ook meer mannen geiteresseerd in ballet.De tutu's kregen ook veel fellere kleuren.

Hedendaags ballet
In de jaren 70,80 ging men verschillende stijlen combineren.
Waardoor het hedendaags ballet ontstond. Hedendaags ballet is moeilijk te onderscheiden van de neoklassieke of moderne vorm. Het verschild wel sterk van de moderne dans. Om het te dansen heb e een ballettraining nodig.
Ballet word de dag van vandaag nog altijd gedanst. Vele kinderen doen het na school als na schoolse activiteit. Het word ook veel vaker uitgeoefend door meisjes/ vrouwen. Het kan natuurlijk ook uitgeoefend worden door mannen/jongens. Het meest lastige eraan is natuurlijk op de pointes staan. Ze zeggen dat ballerina's lelijke voeten hebben. Dat komt door op de pointes te staan natuurlijk. Maar het blijft een hele leuke theatervorm om naar te kijken!

Kop artikel linker kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.