de 1ste keer op de latten.

Er waren 3 skimonitoren.
En meester Gunter en juf Isabelle

Meester jan was ook mee.

Het weer
het weer was elke dag super goed.
van 2 maart tot 10 maart. Door Fien Cooman X

Sneeuwklasse

Het 6de leerjaaruit Oppuurs vertrok vrijdag 2 maart om half 6 s'avonds op Sneeuwklasse. Ze vertrokken met 28 kinderen , 3 monitoren en 2 begeleiders.
Door Mien Cooman X
???
Zaterdag 3 maart rond 11 uur zijn ze aangekomen in Lavarone. Hun hotel was "Hotel Monteverde" daar hebben ze eerst gegeten en daarna hun valies uitgepakt. Rond 2uur in de middag zijn ze eerst dat moeilijke skigerief gaan passen en daarna eindelijk gingen ze super enthousiast hun eerste stapjes op hun ski's zetten. De kinderen werden in 3 groepen
verdeeld. Die groepen bepaalde welk niveau ze hadden. Die dag hebben ze ook nog "Estafetten" gedaan maar dan op hun ski's.avondactiviteit gedaan maar mochten ze wel nog een beetje Die avond hebben ze geen babbelenbabbelen en dan rond een uur of 9 zijn ze heel moe naar hun bedje gegaan.
ja die busreis dat was al 1 van die vele dingen dat ze nooit meer gaan vergeten. Maar er zijn zo veel dingen dat ze nooit meer gaan vergeten en als geheugensteuntje is er dan deze krant.
Volgens mij gaan er nog wel een paar kinderen naar Italië gaan. Het was er prachtig. En je kon er super veel doen.

Avondactiviteit

Door Sien Cooman X
Het 6de leerjaar heeft natuurlijk ook avondactiviteiten gedaan. De 1ste avond zijn ze gaan ice-tubingen. Dat was al een 1ste geslaagde activiteit iedereen met een big smile naar het hotel. de 2de avond zijn ze gaan bowlen. Gelukkig zijn er geen ballen op de voeten gevallen ;)
De 3de dag zijn ze de hele dag naar venetië geweest dus gingen ze wat vroeger in hun bed want zo een hele dag stappen is wel vermoeiend.
De 4de avond zijn ze lekkere pizza's gaan eten. Mmm! Dan de aller laatste avond. De lang verwachte avond. De disco-nigt! Iedereen danste er op los.
Er was dan ook SUPER goede muziek dankzei DJ-Jean.
HOI
???
???

Eten!!!

Door Lien Cooman X
Eten dat hebben ze 3 keer per dag gedaan. gelukkig! En dan hebben we nog niet gesproken over de 4uurtjes.

Het Skiën.

Door Pien Cooman X
Er waren 3 groepen. Die groepen bepaalde welk niveau je had. de 1ste groep waren "de beginners." De 2de groep "de Gevordere". En de 3de groep waren "De Experts". In Groep 1 zaten : Ruhne, Rune, Daan, Sören, Kilian, Noah, Jens, Oona, Julie, Layla, Ella, Jiebe, Jul, Ayko. In groep 2 zaten: Aiko, Annelies, Lore, Liz, Kyan, Jef, In groep 3: Fien, Jannes, Heike, Kaat, Dakota, Lena, Paulien.
Met alle groepen samen waren ze met 28 kinderen. Een hele groep dus.