Victor
Emile
Floor
Marta
Katrijn

Het weer
Zon en wolken
Temp: 12°C
Bron: accuweather
Donderdag 22 maart 2018

Foltering in escape room

Dit weekend zijn er 4 kinderen opgesloten en gefolterd in een escape room. Ze werden 24 uur lang vastgehouden. Er vielen zelfs gewonden.
Door Katrijn, Escape room
Vier jongeren hadden zich opgegeven voor een escape room. Dat is een spel waarin je opgesloten wordt in een kamer en daar moet je proberen uit te raken binnen het uur door het oplossen van raadsels en codes.
Toen de 4 jongeren Mint, Sky, Alissa en Milas al even vastzaten in de ruimte viel hen nog niks speciaal op. Ze losten de raadsels zorgvuldig op. Op een bepaald moment kwamen ze niet verder met het oplossen va de raadsels. Ze besloten om een tip te vragen, daarvoor moest de jonge tiener Sky zijn handen in een luik leggen. Cleo, organisator van de escape room kwam tevoorschijn achter het luik en zorgde ervoor dat de hand van Sky helemaal verbrijzeld werd. Hij had nog geluk dat de ruimte waarin ze werden opgesloten ingericht was als dokterspraktijk.
Sky verloor veel bloed maar met de hulp van zijn trouwe vriendin Mint heeft hij de foltering overleefd. Mint had ook niet veel geluk, haar beste vriendin Alissa werd gedwongen om het haar van Mint af te knippen. Het was een echte foltering voor haar.
Uiteindelijk was het ook Mint die door haar oplettendheid ontdekte dat Milas helemaal niet zo braaf was als ze dachten. Milas bleek uiteindelijk samen te werken met zijn zus

De waarheid over de klokkentoren

Door Floor, Waar het licht is
Op een zekere dag in januari was er onrust in de Bartlett High School van Indiana.
2 tieners, Theodore Finch (bekend als Theodore 'freak') en Violet Merkey (Een populaire cheerleader) stonden op de richel van de klokkentoren in hun school. Beiden leken klaar te staan om er af te springen maar dat is gelukkig niet gebeurd. In veel artikels in het schoolroddelblad stond dat de populaire en perfecte Violet, Finch de freak van de richel gepraat zou hebben. Het zou inmiddels niet de eerste keer zijn dat hij een einde aan zijn leven wilde maken. Maar dit is niet de waarheid.

Theodore Finch was diegene die Violet kon overtuigen niet te springen: Hij had rustig op haar ingepraat en haar daarna voorzichtig over de balustrade geholpen. Violet had het auto-ongeluk, waarin haar zus gestorven was, overleefd. Het verlies viel haar zwaar. Maar nadat ze beiden beneden stonden kreeg Finch kreeg geen enkele roem.
Niemand kon zich inbeelden dat Violet Merkey in staat was om uit het leven te stappen, daarom gingen ze ervan uit dat zij Finch gered had.
Dit is de kop voor de foto hieronder
Ze wist nog niet precies wat ze ging doen, maar ze mochten de bus niet in!
Ze haastte zich er naar toe en zag beweging door de gordijnen. Ze klopte aan en toen ze opendeden beval ze hen om als het volgende koppel kwam, heel boos te zijn. Ze zouden er in ieder geval voor moeten zorgen dat ze niet binnengingen. Dat gebeurde dan ook en ze besloten terug te keren.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
https://www.happiedays.be/nl/maak-je-eigen-krant

Kop artikel rechter kant

door Mijn Naam
Op een zaterdagavond ging Mina met haar vriendinnen naar bar-dancing Boerema, de plek waar alle jongeren samenkwamen. Daar ontdekte ze al snel een knappe jongen met lang, blond haar. Zijn naam was Tammo. Een moment later zaten ze op de bankjes buiten te kussen. Toch wou Mina duidelijk maken dat hij alleen ?verder? mocht als ze verkering hadden. Tammo dacht dat hij afgewezen werd en ging terug naar binnen. Mina wou niet opgeven, de volgende zaterdag zou ze hem terugwinnen!
Zaterdag was al snel terug aangebroken. Toen ze aankwam zag ze Tammo dansen met een ander meisje, Cathelijn. Een tijdje later zag ze het meisje bij J.J., de chauffeur van de lovebus, staan. De paniek brak uit, ze moest ze tegenhouden! Ze wist dat als ze samen naar de lovebus gingen, ze Tammo kwijt was. Ze vroeg aan de chauffeur waar de lovebus stond, zodat ze er eerder was dan hen.