kabouter

wesley

kabouter wesley

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
wesley world

!!!!!!!wesley world!!!!!!!!

er is een nieuwe fan club wesley world de voorzitters willen dat iedereen zich op het gemakvoeld en ideeen in overvloed en daar zijn we blij mee
doorgoedvriendenisdeclubergekomen
wesley zegt : door goede vrienden is de club er gekomen dank u verdomde goeie vrienden
wesley world is een fan club voor kabouter wesley gemaakt voor al zijn fans. de voorzitters luna,gunther,alper en appi doen hun uiterste best aan om er een echte club van te maken er worden spelletjes gemaakt zoals kabouter erger je niet en kabouter bord en een gebrek aan respect is er echt niet iedereen heeft kans om lit te worden want als zelf PIETER~-JAN zich al redelijk flink gedraagt dan is het al heel heel respectvol!!!!! niet?
wesley world vind plaats int mozaiek op msn en via mail dus iedereen kan lid worden en voorzitter luna is altijd berijkbaar iedereen is vriendelijk en wij zijn ook TEGEN PESTEN NIET TEGEN PLAGEN
nergens anders vind je zoveel nieuwtjes over kabouter wesley en zoveel vrienden en dat allemaal gratis fijn toch ?natuurlijk word er ook veel gelachen en leden die graag sport hebben er word ook over sport gepraat wesley is een grotte fan (om te kijken en te praten niet om te doen)
en activiteiten ook in overvloed dus af en toe een blije pieter-jan als dat niet fijn is een club met alles er op en eraan maar zo gaat dat in wesley world de grootste vriendenkring in de wereld en poppen worden gemaakt door luna vraag maar aan vincent hoe goed ze kabouter wesley heeft genaait en hem geloof je toch ja!!! je als je nee zegt dan lieg je zo'n eerlijke jonge gelooft iedereen tis waar wat ik zeg he !? zeg maar ja je hebt gelijk ha ik weet het ik weet het !!!!!!!!!

kids maken lawaai wesley stemt tegen

door Mijn Naam
de leerkrachten vinden dat kinderen teveel lawaai maken en zijn naar de rechter gestapt toen alle kinderen bijna in de gevangenis moesten gaan zitten kwam hun held wesley op dagen en en werd hun kabouterocaat 100 miljoen miljard jaar werd er gestreden voor dat wesley de zaak won maar toen snapte hij waarom dat de juffen en meesters naar de rechter waren gestapt de kinderen maakte echt te veel lawaai !!!!!! en door de kinderen hun kabouterocaat tezijn zaten de kinderen niet in de gevangenis en had hij een seisoen van fc. de kampioenen gemist (kabouters hebben een boven menselijke gaven om die serie grappig te vinden !!!chiek he?!!)
foto van wesley
^kabouter op zijn manier aant zeggen fuck oof ik slaa op uw muil
geschreven door iemand van wesley world

wesley vind prij van nu te duur

door Mijn Naam
wesley zegt : ik wou overlaatst een paar prijen kopen en in mijn tuin zetten en zeggen dat ik ze geplant had maar dat koste super veel 0,001 cent schandalig veel echt waar om kwaat van te worden (wesley heeft kwaat gezicht )

kan wesley handstand???

kabouter wesley live
ik ga naar zijn huis en vraag het hem (wesley zegt:) natuurlijk kan ik op mijn handen staan alleen doet dat pijn aan mijn vingers wie gaat er nu op zijn vingers staan hahaha (ik zeg:) NEE IK BEDOEL MET UW HANDEN OP DE GROND EN UW VOETEN IN DE LUCHT wesley word boos en zegt: wat is dat nu voor een vraag!!weg!! weg zeg ik !!!! (ik word uit zijn paddestoel gezet)