Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

*Volk en Vaderland*

Bestel nu allemaal het boek van onze grote führher. Mein kampf dit boek is nu overal verkrijgbaar. Vertel het aan iedereen alle mooie ideeën van onze leider zijn te vinden hier.
door:Renzo Atnuam
Berlijn-vandaag is ons nieuwtje het boek mein kampf dit boek was al een lange tijd geleden gemaakt maar het is nu echt overal verkrijgbaar in heel duitsland
De Nationaalsocialistische Duitse Arbeiderspartij (NSDAP, Nationalsozialistische Deutsche Arbeiterpartei) is de partij die op 24 februari 1920 ontstond uit de Duitse Arbeiderspartij (DAP, Deutsche Arbeiterpartei). De NSDAP had als politiek idee het nationaalsocialisme, een mix van extreem nationalistische, extreem-rechtse en extreem racistische denkbeelden, net als Adolf Hitler. De partij kwam in 1933 in Duitsland aan de macht met hulp van propaganda die hielp aan het haten onder de Duitse bevolking en door terreur tegen en intimidatie van politieke tegenstanders. Tot de eerste regeringsdaden behoorden de beknotting van de vrijheid van meningsuiting en het verbieden van andere politieke partijen
Tot de eerste regeringsdaden behoorden de beperking van de vrijheid van meningsuiting en het verbieden van andere politieke partijen. Hitler vind dit een heel goede partij. Hij wil ook dat zoveel mogelijk mensen erin komen.

Mein kampf het enige en echte boek

door Mijn Naam
Mijn kamp, is het boek van Adolf Hitler dat zijn ideeën over Duitsland, ras en politiek gaan Het eerste deel is door hemzelf bijna helemaal zelf geschreven tijdens zijn gevangenschap in 1924 in de gevangenis van Landsberg am Lech ged en het is ook op publicatie nog bewerkt door Rudolf Hess (dat was Hitlers secretaris), door vrienden van hitler, waaronder de gevluchte Ernst Hanfstaengl en gevangen. Minder bekend is de grote invloed van dr. Karl Haushofer, een beroemde Duitse geopoliticus. Ook enkele denkbeelden van Henry ford zijn vermeld. Op dit moment ziet het erg heel goed uit. Het boek is al heel vaak verkocht bijna heel Duitsland heeft het nu al in zijn huis liggen. Het boek word verkocht voor 15 euro. Het is verboden in Nederland maar we kunnen het altijd wel smokkelen. Over een tijdje hebben we Nederland toch veroverd.
Mein kampf
In Mein Kampf is onder meer veel te lezen over Hitlers angst voor de Joden, die hij beschouwde als dé aartsvijand. Joden waren volgens Hitler een groot gevaar voor Duitsland, zelfs voor de hele wereld. Die wereld stond volgens Hitler ook hierdoor op een duizendjarig scharnierpunt. De gedachten van Hitler waren niet compleet nieuw. Voor een groot deelde bouwde hij voort op raciaal antisemitisme uit de negentiende eeuw.

Wij moeten meer krantenberichten nodig!

Renzo
BRUSSEL - Wil jij nou zelfs een echt krantenbericht maken dan kan dat wij moeten dat alleen wel goedkeuren en het kost je 50 euro per kopje dat geld voor elk bericht maar we kunnen natuurlijk niet alles bekijken dus je moet wel met een goed bericht komen je kan het op de post doen bij volk en vaderland in de dichtstbijzijnde postbus

Kort stuk uit het boek mein kampf

door Renzo antuma
Joden:

?Het is een ras, een volk ohne Raum: ze zijn overal, ze leven verspreid als ras midden tussen andere rassen, als staat midden tussen andere staten, ze leven er niet ?gewoon?, maar altijd als parasiet in het lichaam van andere volkeren.?

Het doel van de jood in deze afwijkende strijd is: verlaging van het rassenniveau van de hogere volkeren, hun ?Entnationalisierung? en vervolgens de beheersing van de ontstane rassenbrij door de uitroeiing van de nationale intelligentsia en de vervanging daarvan door leden van zijn eigen volk. Zo streeft de jood naar de wereldheerschappij.?