Muylaert waar ben je?

Is Hundura houdbaar?

Fratellies 0/9 einde

Het weer
Zonnig maar niet zo warm zo'n beetje
Maandag vijf februari 2018

Nuytten geblesseerd

Vital Nuytten kon deze week na lang geschorst te zijn opnieuw zijn opwachting maken. Een blessure gooit roet in het eten
Maarten Van Gramberge
ROESELARE - Opschudding deze morgen op het trainingscomplex van MVC Re-Act. Metronoom Vital Nuytten weigerde mee te trainen, eerst werd gedacht dat een avond stappen met collega/strijder
Shawn Lagrou de reden was maar meteen werd duidelijk dat Nuytten 'El Magico' een blessure had opgelopen. Bij het verplaatsen van zijn Playstation viel die vanop een hoogte van 1,6 meter op de grote teen die dit seizoen al menig fan in vervoering had gebracht. Meteen een grote aderlating voor de Re-act boys die bezig zijn aan een opmars in het klassement.
Met de huidige 2e plaats in het klassement en bijhorende promotie naar 1e klasse zullen alle spelers alvast belangrijk zijn. Hoelang V. Nuytten vanaf de zijlijn dient toe te kijken is vooralsnog onduidelijk. Maar dat de medische staf er alles zal aandoen om deze belangrijke pion klaar te stomen is duidelijk.
Vital Nuytten ontkende ten stelligste dat zijn blessure hem er niet van weerhoudt om woensdag plaats te nemen met mede-genomineerde Shawn Lagrou op het gala van de Gouden Schoen. Ook zijn uitstap naar Hype, deze vrijdag te Waregem komt voorlopig niet in het gedrang.

Vanthournout blijft goed bij schot

door Mijn Naam
ROESELARE - Steve Vanthournout blijft bijzonder goed bij schot dit jaar. De spits die soms wat sukkelt met kwaaltjes stelt zeker niet teleur en schopt zijn team naar de poleposition voor promotie. Eerste klasse zou een mooie bekroning zijn voor Vanthournout, die al sinds jaar en dag ballen in het mandje legt voor MVC Re-Act. Nu dat de broeders Diril ook present tekenen voor de match vanavond lijkt het aanvallende compartiment alvast sterk genoeg te zijn. In de verdediging kunnen de zwart-witte boys alvast rekenen op Mike Vanderstraeten, Dieter Vanderperre, Kristof Tyvaert en Shawn Lagrou. Muylaert is vooralsnog spoorloos. Indien u tips heeft kunt u dit steeds melden in het dichtsbijzijnde politiekantoor.
Voorlopige stand 2e klasse
ROESELARE - MVC Re-Act prijkt op de 2e plaats in het klassement, de stieren van het Westen doen dus volop mee voor promotie naar de 1e divisie. Na de 0/9 van De Fratellies en de 0/6 van Slagerij Vermeersch lijkt Re-Act de voornaamste kandidaat om MVC t'Flosje te vergezellen naar 1e klasse. De weg is nog lang en de voorzitter van MVC Re-Act wil het dan ook nog niet met zoveel woorden gezegd hebben, maar een niet-promotie zal hoogstwaarschijnlijk een ontgoocheling zijn.
Eerste klasse teams kijken alvast met lede ogen de opmars van Re-Act aan. Ook deze teams weten dat een wedstrijd tegen MVC Re-Act meer thuis heeft van een veldslag. Een classico in het kwadraat. De bond heeft alvast een spoedvergadering vastgelegd om de eventuele overgang van MVC Re-Act naar de 1e divisie zo makkelijk mogelijk te laten verlopen.

MVDM Mike

Maarten Van Gramberge
ROESELARE - Man van de match tegen MVC Huro was ongetwijfeld Mike Vanderstraeten. De stylist in goal imponeerde als vanouds met wondermooie steekballen richting speerpunt Vanthournout en oerkreten richting geïmponeerde tegenstander. Met menig goede redding hield Vanderstraeten Re-Act volop in promotiestrijd. Mike Vanderstraeten: 'Ik deed wat ik moet doen, ballen pakken, zowel op als naast het veld.'

Schoenen Luc op hun hoede

Maarten Van Gramberge
ROESELARE - Politie, brandweer, speciaal interventieteam, Roeselare is klaar voor de risicomatch tussen MVC Re-Act en Schoenen Luc. Na de vorige match die na een 1-0 stand in het voordeel van Re-Act werd stil gelegd wordt er geen risico genomen door de hulpdiensten. Vanuit het kamp van Schoenen Luc wou alvast niemand reageren. Bij MVC Re-Act wou één van de hoofdrolspelers alvast een reactie geven. Dieter Vanderperre: 'Deze keer wordt er niet eerst gewaarschuwd'.
Het is nog onduidelijk of dat Shawn Lagrou en Vital Nuytten volgende week zullen aantreden. Délégué Wittouck werd gespot in Apotheek De Beer op jacht achter voorraad relatine. Wordt vervolgd...