nieuwe nieuwtjes over selena

DEMI Lavato beste vriendin van selena en miley ***

Miley gaat dineren met justin bieber

Het weer
Wolken enWIND Temp: 19C Wind: O2
Donderdag 7 oktober | hetlaerhof.be , wat zijn we bekend, sinds 2010| gratis editie

JUSTIN BIEBER IS HOT ***

Miley is gaan dineren met justin bieber maar is het echte liefde***
MERIEM uit het laerhof 6b
Gaat miley met 2 jongens om dat is iedereen zijn vraag *Is Miley ook met justin bieber en bedriegt ze liam hemsworth .Ze hebben een interview met haar gehad en haar reactie was ?Ik ben wel met jutin gaan dineren.
Maar het ging over professionele samewerking over een singel.De fans denken dat het toch over andere dingen ging .Zoals*liefde .Maar Justin en Miley beweren van niet want Miley had al een lief . Omdat justin toen vrijgezel was dacht iedereen dat hij toch een relatie wou beginnen met haar .Maar een weekje er na zag de pers dat ze terug samen waren en toen zei Miley?ik voel denk ik toch wel iet voor hem maar ik ben niet gek op hem ?.Justin integendeel beweerde nu dat hij aan een relatie is begonnen met Kim Kardashian.
De fans vonden dit niet goed .Engaven Kim een doodsbedreiging .Miley was ook in de war want ze had al toegegeven dat ze iets voelde voor hem. Justin zelf stapte naar de pers en zei dat hij voor geen van beide viel.Dat stelde ook de fans van Miley teleur .Maar de teleurgestelde Miley zei tegen iedereen dat het maar een uit vlucht was dat ze viel op Justin .Maar vele vragen zich af of dat wel waar is ***meriem6b

Demi en haar BEST FRIENDS***

MERIEM UIT HET LAERHOF MERKSEM 2170
Demi lavato heeft nieuwe vriendinnen .Met selema is ze pas bij hun film meer kennis gaan maken. the pinces of protection program en ze hebben elkaar ook en belangerijke code beloofd .
Met miley was ze al vrienden door een diner die ze samen gingen doen en daar blijkte het dat ze veel gemeen hebben .Soms geven ze elkaar raad over jongens en kledij .MAAR WIE IS DEMI LAVATOS BFF? DEMI zei dat ze even veel voor haar betekende en door dat woordjes werden ze alle 3 beste vriendinnen en ze hebben ook alle drie nu een vriendinnen code ***meriem6b
JUSTIN BIEBER
De 18-jarige Selena kreeg onlangs kans om haar idool te ontmoeten .En dat is Cheryl Cole en 27-jarige zangeres .Selena was heel blij toen ze Cole zag .Maar het blijkt dat Cole haar muziek ook kei goed vind .Dus selena was over haar toeren.
Toen ze dat hoorde ze heeft een handtekening gekregen en een ring uit Cherlys kolectie .De grootste droom van Selena is dat ze een duet gaat zingen met haar idole .Selena kon die week niet meer zwijgen over Cole .Want ze wil net zo goed worden als haar.

justin bieber weetjes

meriem laerhof
* in de joepi van 17 maart stond er dat kinderen justin haten*
*erstond in de joepi van 14 juli dat hij hot is *
*vele zeggen dat hij op een meisje lijkt*
*hij is voor de meisjes cool en voor de jongens een homo is dat waar*
*is hij de perfecte jonge voor ieder meisje*


JUSTIN MAG NIET ZINGEN***

meriem uit het laerhof
Justin bieber is door zo veel te werken voor zijn albums al 5 kiloafgevallen.Hij heeft met dokters gepraat en zal uiteindelijk 1maand niet meer zingen .JUSTIN en zijnFANS zijn teleurgesteld hij was juist goed bezig .Maar had daardoor geen zin meer om te eten dat was in een korte tijd gebeurt .Dus moet hij nu 1 maand uitrusten .MAAR er zij al miljoene cds verkocht en daar is hij blij mee . Zijn bekendste liedjes zijn SOMBODY TO LOVE en NEVER SAY NEVER .Bijna iedereen hoopt dat hij beter word .Dus justin veel succes ******meriem*******