"Ons Krantje"

"Speciaal voor jullie"

"Enjoy"

Het weer
Zon, zon, zon !!
Temp: 32°c
Wind: Gene :o)
Woensdag, 14 juli 2010

Het Belang van Schulen

Het Grote Moment !! Live verslag vanuit Italië, alsof jullie er zelf bij waren :o)
Door: Frederik
Herk-De-Stad: Het begon allemaal met een nauwkeurige voorbereiding... Maanden op voorhand wist ik al waar we de eerste avond in Toscane zouden zitten: de oude stad van San Gimgnano!
Dit middeleeuws stadje, met zijn betoverende sfeer was de ideale plaats voor een huwelijksaanzoek. Ik ging op internet op zoek naar een plattegrond. Al snel viel mijn oog op een plein, net naast de kerk. Hier werden vroeger alle koppels getrouwd. Mede door de wensput, was dit de perfecte plaats voor mijn aanzoek. Met een reis die al maanden geboekt was en een droomlocatie voor de ultieme vraag, reste mij enkel nog een ring te kopen. Doordat ik elke vrijdag verlof had,moest dit het eenvoudigste gedeelte van mijn plan worden.
De dag van vertrek brak aan... via een tussenstop van enkele dagen aan Lago di Garda, kwamen we eindelijk aan in Toscane. Het was al namiddag, dus snel inchecken en met de auto naar het oude stadje San Gimignano, enkele km verderop. Dit zou zo mooi moeten zijn, gaf ik als excuus. Eerst wat rondwandelen. De vele steegjes brachten ons van de ene mooie locatie naar het andere gezellige plein. Maar voorlopig nog geen wensput te zien. Had ik het grondplan maar uit mijn hoofd geleerd, dan zou dit zeker niet gaan opvallen.
Na een snelle hap aan een pizzeria ging de wandeling (wat voor mij de zoektocht was) verder. Na een tijdje en een hele hoop foto's later, zag ik het ineens. Plots, om de hoek, stond de wensput voor ons. Ik riep nog: Oh hier wil ik een foto van! Op één of andere manier was het ook duidelijk voor onze reisgenoten: we waren er! Terwijl ik Patricia voor mij op duwde, voelde ik een hand mijn zak ingaan en een ring achterlaten. Nu sloeg mijn hart dubbel zo snel; de emoties borrelden naar boven. We zetten ons op de wensput, klaar voor een foto.
Gezellig naast mekaar keken we naar het vogeltje. Terwijl ik helemaal op van de zenuwen, mijn emoties onder bedwang probeerde te houden, vroeg Patricia wat ik nu eigenlijk gewenst had. We zitten niet voor niets boven een wensput? zegt ze. Terwijl Patricia mij nog nietsvermoedend en geinteresseerd aankijkt, zak ik door op mijn knie. Mijn wens is dat jij met mij zou trouwen! Verrast en duidelijk geemotioneerd, zie ik de toestemming in haar ogen. Hier was het om te doen & dit was een onvergetelijk moment!

Opdrachtje !!

Door: Patricia & Frederik
Herk-de-Stad:

1 Van onze gemeenschappelijke opdrachten voor de vrijgezellen was:
"Kom zo snel mogelijk in de krant"!!
Er stond niet bij welke krant of hoe dit moest gebeuren, vandaar dat we deze manier bedachten om julllie te verrassen!!

In "onze" krant kunnen jullie de 3 meest ingrijpende gebeurtenissen van ons terugvinden!!

Just enjoy!!
Le Moment Supréme !!!!
San Gimignano:

"Verrast en duidelijk geemotioneerd, zie ik de toestemming in haar ogen. Woorden zijn op dit moment onverstaanbaar geworden. Beelden wazig door de tranen. Maar wat wel duidelijk is, is dat ze ja zegt, met heel haar lichaam"
Een mooier moment had er op deze vakantie niet kunnen zijn!!

En precies vandaag over een maand willen we dit moment samen met jullie nog een keer overdoen!

Tot 14 augustus, we gaan er een supertoffe dag van maken!!

Huisje "Munsterbilzen"

Door: Patricia
Munsterbilzen: Na lang twijfelen, het afwegen van alle voor- en nadelen, "zouden we of zouden we niet" hebben we toch besloten om ons stulpje in Munsterbilzen achter te laten en naar Schulen-City te verhuizen. Nog steeds kan iemand niet geloven hoeveel spullen er in een huis aanwezig kunnen zijn. Dozen met de meest ondenkbare, "noodzakelijke" spullen, maar ook dozen met ontzettend mooie herinneringen! Een korte maar zeer mooie tijd!!

Huisje "Schulen"

Door: Patricia
Schulen:

Na een jaar van keihard werken, winkel in - winkel uit, vloeken & tieren, lachen & huilen, kunnen we eindelijk zeggen: "We wonen in Schulen"!! Wat eens op een bouwwerf leek en iedereen zoiets had van "Waar zijn ze aan begonnen" is het nu omgetoverd tot een gezellige thuis waar wij ons gelukkig voelen, onze vrienden, jullie dus, graag ontvangen en waar wij samen oud willen worden. Mensen zeggen "Huisje - Boompje - Beestje", wel, wij kunnen het alleen maar bevestigen!! Dit komt meer dan goed!!