Gezinsuitstap Nationaal Park De Biesbosch valt in het water2/3

Gezinsuitstap Terug in de tijd een schitterend alternatief bij regenweer


3

Gezinsuitstap met ontbijt, pure verwennerij en avondmaal


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Maandag 1 januari 2018

Uitstap verrast kinderen

Jullie (plus)mama en papa (Marc) zijn bijna 1 jaar samen.
Wij vinden het Hoog tijd dat jullie elkaar beter leren kennen .
door Mams & papa
Stabroek/Ravels-

Op 26 januari 2017 leerden wij mekaar kennen Het klikte meteen en wij durven zeggen dat onze relatie alleen maar gegroeid is .
Beide kregen we er pluskinderen en kleinkinderen bij. Kinderen en kleinkinderen waar wij beide gelukkig mee zijn.

Omdat wij de mening zijn toegedaan dat jullie mekaar nog niet veel hebben gezien willen wij daar verandering in brengen .

Onder de kerstboom liggen dit jaar heel wat cadeautjes maar die zijn niet voor iedereen.

Voor de kleinkinderen liggen er verschillende pakjes voor jullie
slechts 2.

Het verhaal van het ene cadeautje kennen jullie al Ieder van ons trok een kaartje met naam en cadeausuggestie waardoor ieder slechts 1 pakje moest kopen.

Van ons krijgen jullie dit jaar geen extra pakje onder de boom
Wij bedachten een daguitstap waarvan we hopen dat jullie dit leuk vinden en waarvan we hopen dat we met zen allen kunnen genieten en mekaar toch weer wat beter leren kennen.
Jullie mams en papa weten maar al te goed dat iemand nieuw opnemen in de familie voor jullie maar ook voor ons zeker niet gemakkelijk is Hoe zijn haar of zijn gewoontes Wat doen ze graag wat niet Wat en hoe zal ik iets zeggen, of zeg ik het beter niet Elkaar leren kennen is niet makkelijk.

Wij willen alleen maar zeggen dat ieder van jullie altijd welkom is in ons huis in Ravels of op ons appartement in Stabroek. Wij hoeven jullie hiervoor niet uit te nodigen en jullie hoeven het ons niet te vragen
wanneer jullie willen langskomen.

Ieder van jullie is altijd welkom.
Jullie beschikken allemaal over een sleutel waarmee jullie altijd binnen kunnen, ook als wij er niet zijn.

Tot slot hopen wij dat jullie van deze uitstap genieten En wie weet doen we dit nog wel een keertje over op een ander locatie suggesties zijn altijd welkom

Mams & papa

Varen door kronkelende kreekjes

Mams & papa
Stabroek/Ravels-

Op zaterdag 12 mei trekken we met zen allen naar Nationaal Park de Biesbosch in Nederland Een land van wilgenbossen, eilanden en een avontuurlijk natuur- en recreatiegebied. We huren een boot waarmee we zelf gaan varen langs de groene oevers en kronkelende kreekjes.
Iedereen die zeebenen heeft mag een keertje aan het roer.

We komen samen in Nederland in de buurt van de bootverhuur om 9 uur s' morgens. Daar zullen we eerst smullen van een lekkere picknick.
Daarna gaan we aan boord van onze boot waar we de rest van de dag op zullen vertoeven.

Het park is onder andere gekend voor zijn mooie wandel- en fietspaden. We kunnen eventueel even aanmeren om een wandelingetje te maken.
Trek best een paar makkelijk schoenen aan en denk aan aangepaste kledij.
Daguitstap aangeboden door jullie (plus)mams & papa (Marc)
Omdat we er zeker van zijn dat niet iedereen zijn kleren droog zal houden stellen we voor dat ieder voor zich een rugzakje met een handdoek en droge kledij meeneemt zodat we de dag droog kunnen afsluiten.
Na een dag genieten in de natuur sluiten we de dag af met een een pakje friet en vlees zoveel je wil in een frituur op weg naar huis. We hopen dat jullie een fijne dag zullen hebben.

Voor iedereen echte Belgische frietjes

door Mams & en papa
ERGENS ONDERWEG-

Na de picknick s'morgens en een hele dag varen zullen jullie wel honger hebben gekregen. Daarom gaan we na afloop met zen allen nog een lekker frietje eten in een frituurtje op de terugweg . We hopen dat jullie ervan genoten hebben en dat we nog vaak zullen terugdenken aan deze leuke dag

Mams & Paps

Bokrijk een leuk alternatief bij slecht weer

door Mams & papa
Stabroek/Ravels-

Bij slecht weer trakteren wij jullie op een daguitstap naar Bokrijk Met een paraplu in de hand en goede regenkledij kunnen we ons daar zeker een dag amuseren. In plaats van picknicken in de natuur gaan we dan met zen allen ontbijten.

Om 9 uur spreken we af in Mol op de parking van de taverne waar we zullen ontbijten. omstreeks 10 uur vertrekken we richting Bokrijk. Ervaringsdeskundigen Amélie en Julie zullen ons daar rondleiden Zij zijn er al zo vaak geweest waardoor wij eigenlijk al een beetje begonnen te twijfelen of zij deze uitstap nog wel leuk zouden vinden.

Afhankelijk van het weer en de honger vertrekken we in de late namiddag naar een nog te bepalen plaats in de buurt om onze honger te stillen.