Apple sticker

Iphones met een andere kleur!!!!!

Een Iphone 8 heeft meer GB dan de 7

Het weer
Zon en wolken
Temp: 21 C
Wind: 21 km/h
Vrijdag 9 Juni 2017 | zelfkrantmaken.be

iPhone 8 groter scherm?

Een render gebaseerd op gelekte informatie laat het vermoedelijke design van de nieuwe iPhone 8 zien. Het scherm van de nieuwe smartphone moet groter.
door David Khachatryan
De afbeelding is gemaakt door iDrop News. Bij het samenstellen van de 3D-render zijn afmetingen gelekt door fabrieksmedewerkers gebruikt.
Het scherm van de iPhone 8 zou nagenoeg het hele toestel bedekken. Alleen aan de bovenkant zou nog een kleine strip aanwezig zijn met daarop de luidspreker, camera en sensoren.
Qua formaat zou de telefoon tussen de iPhone 7 en iPhone 7 Plus in zitten. Het scherm moet echter groter zijn dan die van de iPhone 7 Plus.
Een vingerafdrukscanner is op de afbeelding niet te zien. Volgens geruchten wordt deze in het scherm verwerkt. Een tweede mogelijkheid is dat deze op de achterkant van het toestel wordt geplaatst, net als bij Android-toestellen.
Volgens geruchten heeft Apple dit jaar drie nieuwe iPhones op de planning: de iPhone 7S, 7S Plus en de iPhone 8. Daarbij zouden de 7S-modellen een traditioneler ontwerp volgen, terwijl de 8 zich richt op grotere vernieuwing zoals een volledig dekkend scherm.

Over de Iphone 8

door David Khachatryan
De iPhone 8 krijgt een groter scherm dan zijn voorgangers, maar het formaat van het toestel zelf zou niet veel groter zijn dan de iPhone 7. Maar hoe groot wordt de iPhone 8 precies en hoe verhoudt deze zich tot de Samsung Galaxy 8? In nieuwe renders die gemaakt zijn op basis van mogelijke informatie uit de fabriek, blijkt de iPhone 8 dikker te worden dan vorige modellen, al is hij nog wel slanker dan de Samsung Galaxy S8.
Dit is de Apple teken van de Apple fabriek
In nieuwe renders is te zien hoe dit formaat van de iPhone 8 in verhouding staat tot de Samsung Galaxy S8 en S8+, de grootste concurrenten van de iPhone 8. Ook deze twee toestellen hebben een randloos scherm, maar zijn wel een stuk hoger en dikker dan de iPhone 8. Alleen wat betreft breedte is de Samsung Galaxy S8 iets smaller dan de iPhone 8. Het enige aspect waar nu nog onduidelijkheid over is, is het gewicht van de iPhone 8. Kijkend naar de afmetingen is de iPhone 8 waarschijnlijk iets zwaarder dan de iPhone 7, maar lichter dan de iPhone 7 Plus. Dat betekent dat de iPhone 8 tussen de 138 gram en 188 gram zal zijn.
De geruchten rondom de iPhone 8 gaan nog wel even door, want Apple kondigt de nieuwste iPhone pas in september aan. Dat betekent dat we nog de hele zomer kunnen speculeren over het scherm, de kleuren, de plaatsing van de Touch ID-sensor en andere functies van de iPhone 8. Toch zijn er al een aantal zaken zo goed als zeker met betrekking tot de iPhone 8. In een eerdere round-up hebben we de belangrijkste iPhone 8-geruchten op een rij gezet.

Kleine weetje over de Iphone 8

door Mijn Naam
Het duurt nog wel eventjes voordat de iPhone 8 wordt aangekondigd. Maar als je kijkt naar voorgaande jaren, dan is de kans groot dat heel veel geruchten die nu al circuleren blijken te kloppen. Daardoor weten we al behoorlijk veel over de iPhone 8. Waar moet je op rekenen als je de iPhone 8 dit najaar in huis wilt halen?

iPhone 8 afmetingen

door David Khachatryan
Uit schematische tekeningen van de iPhone 8 bleek eerder al het mogelijke formaat van de nieuwste iPhone, maar volgens iDropNews blijken de afmetingen toch iets anders te zijn. De iPhone 8 zou een formaat krijgen van 143,59 bij 70,94 bij 7,57 millimeter. Dat betekent dat het model zowel hoger, breder als dikker is dan de iPhone 7, want die is met 138,3 bij 67,1 bij 7,1 millimeter een fractie kleiner. De iPhone 7 Plus spant qua hoogte en breedte echter nog steeds de kroon met 158,2 bij 77,9 bij 7,3 millimeter. Opvallend is dus dat de iPhone 8 dikker is dan zowel de iPhone 7 als iPhone 7 Plus. De cijfers van de iPhone 8 zouden afkomstig zijn van medewerkers in de fabriek.