Het weer
Wolken en regen
Temp: 11 C
Wind: N3
Vrijdag 22 december 2017 / Boekbespreking Kelly

Het ei van oom Trotter

Alexander is een rijkeluis kind en is heel ongelukkig toen hij hoorde wat er met zijn opa is gebeurd .Maar op een dag gebeurde er iets...
Kelly
Erpe-Mere- Alexander en oom Trotter zijn een grappig duo en ze maken Rosine kwaad en Alexander is HEEL blij met zijn oom. En ik vind persoonlijk een tof boek. Het zit vol fantasie, de tekeningen zijn heel
Alexander groeit op onder het strenge, alziende oog van huishoudster Rosine. Zijn ouders ziet hij haast nooit. Die hebben het veel te druk.


En dan op een dag daagt hij iemand uit het zesde uit en noemde hem een arme snob. En omdat hij rijk is, is dat gemeen en ze spotten hem nu elke dag
En ze zeiden altijd dat hij zijn ver diende loon ging krijgen. Dus dacht hij "Waarom?" Op een dag kreeg hij zijn "verdiende loon" en ze maakte hem vuil. Maar 1 van hen hielp hem.
toen deden ze nog 1 ding en gingen weg.


De volgende dag was de gene die Alexander hielp door die jongens van het 6de inelkaar geslagen
Toen dook oom Trotter op en die liet Alexander herrineren aan zijn opa. Ze leken ook op elkaar hij dacht eerst dat het zijn opa was maar toen zij dat het niet zo was.

Hij kwam in een roestbak dat hij heeft gekocht tijdens 1 van zijn reizen . Hij toont ook aan Alexander wat hij allemaal heeft maar zijn ouders zijn natuurlijk netjes en hij niet.
Zei vinden dat hij slechte invloed heeft op Alexander. En dat kun je ook een beetje zien.

Een fantasierijk boek

Kelly
Het gaat over een jongen Alexander dat toen hij klein was altijd gelukkig was bij zijn opa. maar toen zijn opa dood ging was hij ongelukkig ze hadden ook een geheime plekje. Daar kon hij, altijd weer gelukkig en rustig worden, want het herrinert hem aan zijn opa.


Toen kwam oom Trotter en die maakt Alexander blij "Net als opa", zei Alexander. Toen ging hij zonder iets te zeggen weg. Maar hij liet een mysterieus ei achter. En toen begon Alexander's avontuur.
Mooie foto van Alexander en de krokodil

De kaft.

Kelly
Er zijn nog andere kaften, maar ik vind deze persoonlijk de mooiste.

De technische kant

Kelly
Het ei van oom Trotter
Marc De Bel
Blz 230