Imana Wathion

6VZ1

7/06/2017

Jamie Hoogstrate

Het weer
Bewolkt
20*
Woensdag 7 juni 2017 | Het dagboek van Tsotsi

De krant van TSOTSI

We geven u in deze krant de recensie van de film Tsotsi
RUBRIEK 4
De link van het krantenartikel

http://www.demorgen.be/buitenland/kind-dat-ontvoerd-werd-door-vader-gezond-en-wel-teruggevonden-b43ab4ca/
Kind dat ontvoerd werd door vader gezond en wel teruggevonden
Vicente, een jongen van vijfenhalf die eind maart ontvoerd werd door zijn vader, is in goede gezondheid teruggevonden De vader van de jongen is gearresteerd door de politie, melden Franse media.

Vicente werd op 29 maart ontvoerd in Clermont-Ferrand. Zijn vader, de 28-jarige Jason Lopez, bedreigde zijn ex-parter en de moeder van het kind met een steekwapen en ging er vandoor met het kind. Lopez zat eerder al in de Franse cel, maar werd vrijgelaten. De man werd gistren opnieuw opgepakt en zit in de cel in Toulouse. De jongen verkeert in goede gezondheid.
Het kind in het artikel werd ontvoerd door haar vader net als het kind in de film werd ontvoerd door Tsotsi .Tsotsi zelf had dit wel nog niet door totdat de baby begon te wenen. Ze zijn allebei veilig en levend terug gebracht naar de moeder/ ouders.

Tsotsi brengt het kind terug

RUBRIEK 1
TONGEREN- We hebben gekozen voor fragment 4. wij hebben dit gekozen omdat dit fragment ons het meest aansprak. we geven het fragment een 8/10. We vonden het stukje fragment wat we gezien hebben boeiend en het spreekt ons aan omdat Tsotsi hier veranderd. hij geeft zichzelf aan en brengt het kind terug naar de ouders. hij wilt het kind het leven geven dat hij nooit heeft gehad bij zijn ouders. Het acteren van de acteurs is goed gedaan, ze zaten goed in hun rol en namen alles heel serieus.
Tsotsi
RUBRIEK 3
TONGEREN -
de bronvermeldingen van de foto's/ krantenartikels
https://www.google.be/search?q=kind+ontvoerd&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0zd2OrqvUAhVDY1AKHaClAV4Q_AUIBigB&biw=1680&bih=895#imgrc=-D3fJ9RFJ-PVvM:

https://www.google.be/search?q=kind+ontvoerd&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi0zd2OrqvUAhVDY1AKHaClAV4Q_AUIBigB&biw=1680&bih=895#imgrc=KGrTPExXRjnwOM:

Ontvoering kinderen niet ok

door Mijn Naam
TONGEREN- Dit was onze voorstelling van de Tsotsi krant

Kind krijgt leven dat tsotsi niet kreeg

RUBRIEK 2
TONGEREN- Tsotsi stal de auto van de moeder van het kind. hij vertrok in volle snelheid om zo snel mogelijk weg te zijn van de vrouw, tot dat de baby begon te wenen. Hij schrok zich en besloot de baby terug te brengen naar de ouders. Hij voelde zich schuldig en gaf zich over aan de politie. Wij zelf zouden ook het kind terug brengen en ons aangeven bij de politie.