Je eigen krant maken!2/3

Druk je krant af en deel hem uit!


3

Stuur je krant door naar anderen


4/5

Het weer
Zon en wolken
Temp: 22 C
Wind: N3
Dinsdag 4 November 2008 | zelfkrantmaken.be , je eigen krant maken, sinds 2008 | Gratis editie

Jongen pleegt zelfmoord in ziekenhuisbed

Ben (16) pleegt zelfmoord in zijn ziekenhuisbed. We hebben ook een interview met de vriendin van Ben, Diana (14)
door Lea Fraeye en Cédric Callant
Antwerpen- Dit is de stad waar het allemaal gebeurde, de jonge Ben kon er wel eens van genieten om eens een jointje te roken met zijn vrienden. Hij werd verliefd op Diana en werden een stelletje.
Na een tijdje merkt Ben dat hij vaker ziek wordt en sterk vermagert. hij besluit om naar de dokter, er wordt vastgesteld dat hij aids heeft. Het wordt er niet beter op en hij belandt in het ziekenhuis. Daar pleegt hij zelfmoord met de riem van zijn kamerjas.

"ik gaf hem zijn eigen moordwapen."

door Diana (14)
"Ik kwam hem een bezoekje brengen in het ziekenhuis"vertelt Diana. Toen ik wou vertrekken riep hij mijn naam en vroeg hij mij of ik zijn kamerjas wou geven, omdat hij het koud had. Een dag later las ik in de krant dat hij zelfmoord had gepleegd met zijn kamerjas. Ik voelde mij verschrikkelijk, ik gaf hem zijn eigen moordwapen.
Dit is de kop voor de foto hieronder
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.
Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.

Kop bij klein artikel onderaan de pagina

door Mijn Naam
BRUSSEL - Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen. Klik op de tekst om hem aan te passen.