in de 1ste minuut van de tweede helft krijgt marco iets in zijn been en zakt neer!!!

middenin de wedstrijd begonnen de zware rellen tussen rsca en milan!!!

5 minuten voor tijd maakt marco het winnende doelpunt voor milan!!!

Het weer
het weer was heel slecht en het vroor tot -5 graden!!!
dinsdag 04/01/2011 werd de belangrijkste match gespeeld: rsca-milan (het eindigde in zware rellen!)

rsca-milan= zware rellen!

anderlecht-milan!
voor de match begon had ac-milan een probleem: een tekort aan spelers!!!
een speler van rsca moest ac-milan versterken...
door marco geschreven
ANDERLECHT VERLIEST! vandaag 04/01/2011 werd er een zeer belangrijke match gespeeld rsca tegen ac-milan. voor de match had ac-milan een groot probleem: ze hadden een tekort aan spelers! een rsca speler
namelijk jens mattelaere moest ac-milan gaan versterken. de match begint: rsca zet op, direct een paar goeie acties van rsca maar konden doelman francesco cangelli niet passeren! dan een schitterende actie van ac-milan: marco paste de bal naar jens en hij knalde de bal in de netten! gol!!! 0-1 voor milan! de match gaat door rsca blijft proberen maar scoren niet! ongeloofelijk toch? dan weer een mooie actie van milan en plots: goool!!0-2 voor milan!!! rsca kreeg het bloed van onder hun nagels en begonnen bloopers te doen, die eindigde op een gele kaart. ac-milan bleef maar schieten
op doel en zo kwam de 0-3 voor milan!!maar rsca gaf niet op direct gingen ze in de tegenaanval en... gol!! ze hebben eindelijk de doelman van ac-milan kunnen passeren na bloed,zweet en tranen!!! de stand is nu 1-3 voor ac-milan. net voor de eerste rust kwam jens met een superactie voor milan en knalde de bal in de netten!! gol! 1-4 voor milan! rsca-milan gaan de rust in met een voorlopige nederlaag van 1-4 voor rsca. na een pauze van 5 minuten begonnen ze weer te spelen. nadat ze 5 seconden bezig waren schoot er iets in marco zijn been en ging gaan liggen. zijn reactie:"ik weet
niet wat er op dat moment gebeurde. er schoot iets in mijn been en ik kon er even niet op leunen." toen rsca hun actie voorbij was werd het spel stilgelegd en marco ging even naar de kant om water op zijn voet te gaan gooien. dan werd er weer verdergevoetbald. direct weer een goeie actie van rsca en ze knalden de bal voor de 2de keer langs de keeper van milan! gol!! 2-4 voor milan was de voorlopige stand. 2 minuten later deed marco een solo over het veld en trapte de bal met zijn linkervoet in de netten! gol!! 2-5 voor ac-milan!! anderlecht kwam met acties maar scoorden niet!
de match ging verder en rsca liet niets meer zien en zo kan ac-milan de stand optrekken naar 2-9! fantastisch! maar plots.... ging plots een rsca speler gaan reclameren bij de scheidsrechter dat de match niet opging! de spelers van ac-milan kwamen in opstand en protesteerden! en zo kwamen de rellen er! na veel discussie ging jens terug naar zijn eigen ploeg en de scheids zei dat ze de match moesten herbeginnen?! 5 min voor het einde scoorde marco 0-1 voor ac-milan!!! en dan 2 min voor het einde kreeg de ac-milan keeper rood voor zware tackle!

rsca-milan eindigde in zware rellen!

door marco geschreven
de rellen broken uit nadat ac-milan 2-9 voor stond tegen rsca. een rsca speler namelijk jorgen kon het niet meer verdragen en ging gaan reclameren tegen de scheidsrechter!
natuurlijk laat ac-milan zich niet doen en ging ook gaan reclameren en zo begonnen de rellen er te komen na een 10 tal minuten discuseren kwam plots de scheidsrechter in actie!
marco kreeg een waarschuwing en hij weet niet wat hij gedaan heeft dus ging gaan protesteren zijn reactie op de scheids: " zeg arbiter wa eb ik nu were gedaan die kerel heeft zich gwn laten vallen!" nadat de rellen bijna gedaan waren kwam captain jorgen in actie en hij wou persé jens terug die ac-milan ging versterken. en dan zijn ze weer begonnen met discuseren!!!
na veel geroep kregen ze jens terug en ac-milan kreeg een nieuwe speler. maar dat was nog niet alles! de scheids zei dat de match herspeeld moet worden en dat het weer 0-0 wordt!.dan, 5 min voor tijd knalde marco de bal in de netten! gol!! 0-1 voor milan!en 2 minuten voor tijd kreeg ac-milan keeper rood na een zware tackel op een rsca speler!!! in zijn reactie zei hij dat het om de rellen was!
KEEPER VAN AC MILAN KREEG ROOD NA ZWARE TACKEL!!!
RODE KAART! nadat de rellen waren uitgebroken door de captain jorgen kon de doelman francesco zijn frustraties niet meer houden en werd agresief volgens ooggetuigen. zelfs tijdens de rellen werd hij boos, maar ja wie niet? de keeper had zelfs al eens een rsca speler weggeduwt en kreeg een waarschuwing misschien zat daar meer gevolg achter. en dan na de rellen zag hij jorgen alleen met de bal naar de gol lopen en omdat hij nog niet gekalmeerd was legde hij jorgen neer alsof hij een zak pattaten was. het gevolg was: francesco kreeg rood en rsca speler jorgen is
geblesseerd. francesco reactie na de wedstrijd was:"het zijn gewoon bleiters ze kunnen tegen nieks!" terwijl jorgen hem ging verontschuldigen bij marco omdat hij boos was. marco's antwoord was: 'tis nieks wh'. na de match waren francesco frustraties er nog steeds maar er kwam gelukkig geen gevecht. wel wat geroep en kabaal kon je horen. DIT WAS DE EERSTE RODE KAART TUSSEN: ANDERLECHT-AC MILAN JE MOEST ER GEWOON BIJ ZIJN!!! spectaculair!!!

ac milan wint 0-1 door goal marco!

door marco geschreven
na een grote voorsprong van 2-9 voor ac milan moesten ze plots de match herbeginnen door rellen en ruzie!!!
de milan spelers vonden het echt te dramatisch tot marco cangelli 5 minuten voor tijd het winnende doelpunt scoorde tegen rsca!!! milan won de match met 0-1!!! de reactie van marco na de match:"ik vond het wel erg dat we weer van 0-0 moesten beginnen spelen maar ik ben blij dat ik op het nippertje voor ac milan de zege bezorgde na de zware rellen!!!

ac-milan won op het nippertje na zware rellen!!!

door marco geschreven
de match rsca-ac milan begon goed voor milan na een kwartier kwamen ze al op 0-3 voorsprong want rsca kon doelman francesco niet passeren!!! dan konden ze hem plots passeren 1-3 voor milan! niet veel later maakte milan nog een doelpunt en zo gingen ze de rust in met een 1-4 voorsprong. direct na de rust ging er een speler van milan gaan liggen op de grond. het gaat om cangelli marco. hij zei dat hij iets in zijn been had gekregen. na 2 minuten onderbreking werd er doorgevoetbald. plots kon rsca nog eens scoren en werd het 2-4 voor milan! en dan liet rsca niets meer zien! zo kon ac-milan hun stand optrekken tot 2-9 en plots kwamen de rellen in gang tot de scheids zei dat ze de match moesten herbeginnen! 0-0 dus! maar gelukkig kwam de sterspeler van ac-milan opgedoken 5 minuten voor tijd en hij maakte er de 0-1 van!!! na veel spanning won ac-milan hun match met 0-1! na de match kwam de captain srry zeggen tegen marco omdat hij zo boos werd!! zover rsca-ac milan.